NB I

Végre megéri a Debrecenre fogadni!

  • varin

Az odds is jó és az ellenfél is verhető, így a Lokira érdemes pénzt tenni hétvégén.

Fotó: NSO

Megyei rangadó színesíti az NB I 9. fordulóját, a Balmazújváros és a Debrecen csap össze egymással szombat délután. Noha a bajnokságot az újonc kezdte biztatóbban, a Loki nagyon magára talált és zsinórban három győzelmet aratva a dobogó közelébe küzdötte fel magát. A sikerek ráadásul sok góllal érkeztek, a támadók belelendültek, a legyőzött felek pedig egyáltalán nem az OTP Bank Liga leggyengébb csapatai voltak. Ennek fényében nem csoda, hogy Bódi Ádám vidáman nyilatkozott a Loki TV-nek.

   
Balmazújváros Döntetlen Debrecen
3.05 3.15 2.30

"Nagy iramú mérkőzést játszottunk a Diósgyőr ellen, ráadásul szép és taktikus játékkal tudtunk nyerni. Jelesre vizsgázott a csapatmunka, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Meccsről meccsre azt látom, hogy egyre többen vannak kint és egyre jobb a hangulat a lelátón.

A Balmazújváros elleni megyei rangadón nehéz mérkőzést várok, hiszen hazai pályán nagyon veszélyes ellenfél. Láttam őket többször játszani, például amikor a Videoton játékosaként Felcsúton jártak és emiatt biztosan mondhatom, hogy vigyázni kell velük. Nagyon készülnek ránk, de mi a három pontért utazunk."

A Debrecen győzelmére a Tippmixpro kínálja a legjobb szorzót, a legtöbb internetes irodában is csak 2.15-2.20 körül mozog a Loki sikere.

Debrecenben tehát minden megváltozott, az első öt forduló két pontja és két rúgott gólja után a Loki a DVTK-Honvéd-Vasas trió ellen kilenc pontot és tíz gólt szerzett.

A túloldalon viszont már kevésbé van ok a boldogságra, az első négy meccsen szerzett öt pontot követően az utolsó négy játéknapon csak egy egységet szerzett az újonc, ráadásul a Haladás, a Puskás Akadémia, az Újpest és a Mezőkövesd voltak az ellenfelek, vagyis csupa verhető csapat. A pontok tehát nem jönnek, ám Szamosi Tamás pályaedző szerint nincs ok a keserűségre.

"A korábbi meccseinkhez hasonlóan – talán a Haladás ellenit venném ettől külön – Mezőkövesden is jól játszottunk, sok helyzetet teremtettünk, ám ezek kihasználásában most sem jeleskedtünk.

Egy megyei rangadó következik, egy kitűnő formába lendülő Debrecen vár ránk. Feltétlen itthon akarjuk tartani ellenük a bajnoki pontokat. Ezt megérdemli a közösségünk, és megérdemli a csapatunk is. Úgy érzem, hogy ezt a győzelmet – még ha ez nagyon nehéz is lesz- meg is fogjuk tudni szerezni."

Balmazújváros#hun-balmazujvaros#5

Kétségtelenül jó hangulat várható a megyei derbin, a vendégszektorba már napokkal ezelőtt elkelt minden jegy, így a hajdúságiak az üresen maradó hazai részeket célozták meg, hogy támogassák kedvenceiket.

A találkozó nagyon 2-esre hajlik, amelyre, mint említettük, igen jó szorzón is lehet fogadni. A Debrecen egyre szebben és ami még fontosabb, egyre eredményesebben futballozik, így nehéz elképzelni, hogy a Loki nagy sorozatát majd az NB I leggyengébb csapata állítja meg.

[2538944] 2017-09-16 18:00:00 Balmazújváros - Debrecenx;
2017-09-16;212
239099
  • Pro
    varin
    2017. szeptember 12., Kedd 17:07

    NB I | Balamzújváros-Debrecen

    2017. szeptember 16., Szombat 18:00
    • Ország:Magyarország
    • Fogadás típusa:Győztes
    • Tipp:Debrecen
    • Odds:2.30
    • Eddig éri meg:2.1
    • Tét:5
    • INDOKLÁS:

      A 2.30-as odds magasabb, mint a nemzetközi irodáknál, így mindenképpen itt érdemes fogadni. A Loki remek formában van, a Balmaz pedig a bajnokság leggyengébb csapata. Megyei derbi, szerintem vendégsikerrel.

    • Eredmény:

      0-1

    • kimenetel
      Nyereség
    • 6.50