Magyar Kupa

Most már nem lenne meglepetés a Puskás Akadémia kupagyőzelme

megosztom

Jelenleg a Tippmixpro szerint ugyanannyi esélye van a Puskásnak, mint az Újpestnek.

Noha a Magyar Kupa elődöntőinek visszavágóira még másfél hetet várnunk kell, a végső győztesre a két összecsapás között is tehetünk fogadásokat. A magyar állami bukméker szerint a verseny azonban már csak háromszereplős, hiszen a Loki sima veresége után már fogadni sem lehet a hajdúságiakra.

Melyik csapat nyeri a Magyar Kupát?
   
Puskás Akadémia 2.00
Újpest 2.00
Balmazújváros 6.50
Debrecen -

Mint ismert, a debreceniek négygólos hátrányba kerültek az első mérkőzésen Felcsúton, így hacsak nem fog ki extrém jó napot Herczeg András csapata, a visszavágó csupán formalitás lesz. A Loki bizodalma leginkább abban lehet, hogy a Nagyerdőben eddig 4-1-0 a mérlegük a Puskás ellen, ráadásul szeptemberben majdnem sikerült hosszabbítást érő győzelmet aratniuk, hiszen 3-0-ra verték Pintér tanítványait. Más kérdés, hogy a Loki idén csak két meccsen nem kapott gólt, márpedig ha egyszer is mattolják a piros-fehéreket, akkor arra már hattal kell válaszolnia Takácséknak.

Fotó: HAON

Érdekesebb lehet a helyzet a másik hajdúsági csapatnál. A Balmazújváros ugyan 70-80 percig igen alárendelt szerepet játszott Újpesten és úgy tűnt, nem forog veszélyben tippmesterünk tutinak tűnő 1.80-as szorzója, Horváth Ferencék tudtak szépíteni Újpesten, így közel sem lefutott a visszavágó. Augusztusban egyébként 1-0-ra tudott nyerni a fővárosi alakulat a Balmaz vendégeként, ráadásul az újoncnak idén egyetlen olyan eredménye van csupán, amely most azonnali továbbjutást érne.

A     jelenleg 50/50-nek látja, hogy az Újpest vagy a Puskás nyeri-e a kupát, azonban ha a lila-fehérek megoldanák a kötelező akadályt, alighanem szorzójuk lecsökkenne 1.70 körülre.

Vajon érvényesíti a papírformát az Újpest vagy valamelyik újonc lesz a kupagyőztes?

2018-04-17;213
2018-04-18;213
2018-05-08;213
2018-05-09;213
megosztom