NB I

A közvélemény szerint "országos kettes" a Balmaz-Vidi

megosztom

Az újonc pályaedzője szerint a közvélemény úgy vélekedik, hogy a Balmazújvárosnak nincs esélye a Vidi ellen. Igaza van?

A bukmékerek szerint is a székesfehérvári csapat az esélyesebb szombaton. - Fotó: vidi.hu

Az utolsó az első ellen, a leggyengébb a legerősebb ellen, az újonc a bajnoki cím első számú várományosa ellen. Gyakorlatilag bárhogy fel lehet vezetni a Balmazújváros-Videoton összecsapást, hiszen hatalmas a differencia a csapatok között. Igaz, a felek első fordulósbeli meccsén, Felcsúton meglepetésre hajdúságiak pontot raboltak a Vidi ellen.

1x2    
Balmazújváros Döntetlen Videoton
4.80 3.50 1.70

Azóta viszont elég sok minden történt, a hazaiak egyre pocsékabb formában vannak, hiszen az utolsó hét bajnokijukból hatot elbuktak. A legutóbbi meccsüket például kétgólos előnyről, hazai pályán, igaz, a narancssárga-feketék ellenfele a jóval erősebb Ferencváros volt.

"A jelenlegi legjobb magyar csapatot fogadjuk szombaton. Legutóbb a második helyezett ellen léptünk pályára, s nem vallottunk szégyent, és most sem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni a listavezető ellen sem. A Videoton elleni találkozót „országos kettesnek” tarthatja a közvélemény, de mi borítani akarjuk a papírformát, és meglepetésre törekszünk" - nyilatkozta Szamosi Tamás, a hazaiak pályaedzője a balmazfoci.hu-nak.

[2538961] 2017-10-14 15:30:00 Balmazújváros - Videotonx;

Ami a vendégeket illeti, a Videoton ugyan győzelemmel vonulhatott a kéthetes kényszerszünetre, azonban a csapat kisebb gödörben van. Marko Nikolics együttese ugyanis egy hónapja még utcahosszal vezette az élvonalbeli bajnokságot, majd jött a Vasas elleni pofon, a Honvéd elleni remi, s rögtön kétpontosra olvadt a gárda előnye. Arról nem is beszélve, hogy a Diósgyőr ellen voltaképp csak a szerencséjüknek köszönhetik a fehérváriak, hogy győzni tudtak.

Ugyanakkor egy-két válogatott játékos kivételével a keret nagyjából kipihenhette a szezon eleji kettősterhelés okozta fáradalmakat, s a hírek szerint Kovács Istvánon kívül minden játékosára számíthat a szerb szakvezető Balmazújvárosban, ami nem egy rossz előjel.

Fentebb már említettük, hogy az első fordulóban az újonc meglepetésre pontot lopott a Vidi otthonából, s a Fradi ellen is jól játszott 40 percig. Ám amíg az újvárosiak egy mérkőzésen belül képesek mennyből a pokolba jutni, továbbá nem sikerül stabilizálni a csapat védekezését, addig a nagyobb csapatok ellen nem sok esélye van a hazaiaknak, főleg az olyanok ellen, amelyek rengeteg gólt rúgnak.

A bukmékerek is ezen a véleményen vannak, hiszen hiába játszik otthoni környezetében a Balmazújváros, háromesélyben közel ötszörös oddson lehet rá fogadni a    -n. A vendégek sikere 1.70-szeres, míg a legalább kétgólos Vidi győzelem 2.80-szoros pénzt érne. Az állami iroda a legalább három találatra 1.75-szörös szorzón méri míg, ha az első fordulóhoz hasonlóan ezúttal is betalálna mindkét csapat, akkor a feltett tétünk 1.70-szeresét kaphatnánk vissza.

2017-10-14;212
239099
megosztom