Magyar Kupa

Túl nagy favoritok a hazai csapatok?

Kedden és szerdán már a legjobb négy közé jutásért lépnek pályára a csapatok a Magyar Kupában. Lássuk, mik az oddsok az odavágókra!

Négy párosítással folytatódnak a küzdelmek a Magyar Kupában, a negyeddöntők első mérkőzéseit kedden és szerdán kora este rendezik. Lássuk, hogyan vélekednek az esélyekről az állami fogadóirodánál!

   
  1 x 2
Puskás Akadémia - Diósgyőr 2.05 3.35 3.45
Újpest - MTK 1.80 3.40 4.35
Honvéd - Debrecen 1.90 3.40 3.90
Balmazújváros - Békéscsaba 1.75 3.50 4.55

A bajnokságban tavasszal még nyeretlen Puskás Akadémia a Diósgyőrt fogadja vendégül, amely ellen az aktuális bajnoki szezonban nem kapott ki (egy győzelem, egy döntetlen). Az oddsmesterek szerint Pintér Attila együttese ezúttal is favorit, hiszen valamivel több, mint kettes szorzó felett rakhatunk rá, míg a miskolci gárda győzelme pénzünk három és félszeres érheti meg. Nehezen tippelhető mérkőzésről beszélünk, mivel két olyan gárda feszül egymásnak, amelyről nem a kiszámíthatóság az első szó, ami eszünkbe jut.

Szintén kedden rendezik az Újpest és az MTK csatáját. Kevés patinásabb párosítás van a magyar futballban ennél, ám most az a helyzet, hogy papíron osztálykülönbség van a felek között. Bár ez tényleg csak papíron van így, hiszen az MTK toronymagasan vezeti az NB II-t, a kerete egyértelműen első osztályú. Ennek ellenére komoly favorit az Újpest a bukiknál, de tudva, hogy mennyire komolyan veszik a kupát a negyedik kerületben, hazai meccsről lévén szó, azért bőven benne van a pakliban egy hazai.

Szerdán egy Honvéd - Debrecen csatával folytatódik a show. A bajnokságban a Loki már kétszer is legyőzte a kispesti csapatot, amely Supka Attila irányítása alatt egyelőre csak keresi őszi önmagát. Mindkét csapat számára prioritással bír a kupa és mindkét csapat 2-1-es vereséget szenvedett a hétvégén. Hogy mi következik ebből? Az égvilágon semmi, abszolút háromesélyes meccs, talán az under lehet majd a legjobb választás.

Zárásként egy keleti rangadó jön a menüben, avagy a Balmazújváros a Békéscsabát fogadja. A Balmaz nagy harcban van a bennmaradásért, hétvégén pedig majd a Videoton otthonában lépnek pályára Horváth Ferenc fiai. Nagy kérdés, hogy milyen összeállításban lépnek majd pályára a hazaiak, mert amennyiben lesz pihentetés, úgy több esélye lehet a Békéscsabának, mint az oddsok mutatnak. Persze csak abban az esetben, ha a lila-fehérek a legjobbjaikkal állnak fel, tudniillik a bajnokságban ismét felcsillant a remény, a hétvégén pedig a Győri ETO ellen komoly rangadó vár a viharsarkiakra.

Összességében azt gondoljuk, hogy mindegyik párharcban érdemesebb kivárni a hivatalos kezdőket, amelyeket kezdés előtt egy órával az mlsz.hu oldalon tudunk levadászni.
Ki nyeri a Magyar Kupát?    
Újpest 3.40
Honvéd 3.60
Debrecen 5.50
Diósgyőr 7.00
Puskás Akadémia 8.00
Balmazújváros 9.00
MTK 15.00
Békéscsaba 20.00
2018-03-13;213
2018-03-14;213