NB I

Ezt az NB I-es kombit 40-szeres oddson tilos kihagyni!

megosztom

Irreális szorzókon jött ki a Balmazújváros és a Diósgyőr győzelme az egyik netes bukinál. Siessünk a fogadásokkal!

Epekedve vártuk, hogy végre megérkezzenek az NB I-es oddsok a hétvégi utolsó fordulóra. Hétfőn a magyar állami bukméker, a Tippmixpro publikálta is a szorzóit a 33. fordulóra, majd ezt követően nem sokkal a nemzetközi piacok is kihozták a számaikat. A különbség azonban elképesztően durva.

Fotó: Archív

Mint arról mi is beszámoltunk, a két keleti csapatra, a Balmazújvárosra és a Diósgyőrre kötésben 8.50-szeres szorzóval tehetünk pénzt az állami irodánál.

Nos, a halványzöld bukmékernél ez a szám 40.63, vagyis közel ötszöröse annak, amit a Tippmixprón kapunk.

Mind a DVTK, mind a Balmaz szorzója ugyanis 6 felett van, ami első ránézésre teljesen elhibázottnak tűnik.

Habár kétségtelen, hogy a Videoton tartalékokkal is erősebb csapat, mint a DVTK és az is, hogy a Fradi idén oda-vissza megverte a hajdúsági gárdát, a motivációs különbség nem is lehet vita tárgya a feleknél.

Oddskülönbségek az irodáknál
      Online bukméker
Balmazújváros 3.10 6.50
Döntetlen 3.20 4.00
Ferencváros 2.25 1.50
     
Diósgyőr 2.75 6.25
Döntetlen 3.65 4.00
Videoton 2.25 1.52

Miskolcon 90%-os kedvezménnyel árulják a jegyeket és a telt ház garantált, ráadásul talán nem túlzás kijelenteni, hogy nem csak átvitt értelemben játszanak majd Ugraiék az életükért szombaton este. Ha ugyanis a Videoton pontot szerez a DVTK ellen, Fernandóék kiesnek, amit a szurkolók aligha fogadnak majd könnyen. A hazaiak viszont abban joggal bízhatnak, hogy a Videotonnál a bajnoki cím megünneplését követően lesznek motivációs gondok, amely persze teljesen érthető is.

Ami a másik mérkőzést illeti, a Ferencvárosnál a második helyet nem igazán lehet ünnepelni, a hírek szerint Doll mester távozhat a nyáron, a kulcsjátékosok közül pedig szintén többen eligazolhatnak az Üllői útról. Horváth Ferenc csapata ráadásul jó formában is van, a Debrecen után a Paksot is legyőzték, ám Arabuliéknak is csak a 3 pont lehet üdvözítő.

Tippmesterünk, Varin szelvénye hétvégére

Hogy mindkét underdog behúzza-e a maga találkozóját az kétséges, mindenesetre ilyen oddson vélhetően hiba kihagyni ezt a duplát. Ha viszont legalább az egyik "kiscsapat" meglepetést tud okozni, már így is busás profitot realizálhatunk, ha a single fogadásokat választjuk, így érdemes minél hamarabb lecsapni erre a lehetőségre.

hatharom.com
Balmazújváros-Ferencváros Balmazújváros @6.50
Diósgyőr-Videoton Diósgyőr @6.25
A kombi szorzója: @40.63
megosztom