NB I

Tényleg annyira egyértelmű a Debrecen sikere?

A Loki megyei rangadót játszik a Balmazújváros ellen, a meglepetés pedig igenis benne van a pakliban.

   
Debrecen Döntetlen Balmazújváros
1.50 4.00 6.25

Szombaton megkezdődik az NB I tavaszi szezonja, amelyet kitűnő helyről, a harmadik pozícióból vár a Debrecen. A Loki legfőbb célja valószínűleg az, hogy megtartsa ezt a helyezést, míg a Nagyerdei Stadionba látogató Balmazújvárosnak nem is lehet más terve, mintsem, hogy a 11. pozícióból minimum egy helyet feljebb lépjen a tabellán. Noha a 12 pont különbség, az oddsok és a Loki váratlanul jó szereplése egyértelműen hazai sikert ígér, bánjunk óvatosan a "H" behúzásával.

Egyik gárdánál sem volt óriási jövés-menés a télen, egyedül talán Rudolf Gergely Balmazújvárosba igazolását érdemes megemlíteni. Az Olaszországot is megjárt gólvágónak ismerős lehet a közeg, hiszen évekig játszott Debrecenben, ráadásul éppen a Loki jelenlegi trénere, Herczeg András kezei alatt nevelkedett. 

Mindkét hajdúsági csapat pályára lépett hét közben, ám amíg a Loki hazai pályán kapitulált a Dorog ellen, addig a Balmazújváros előnyből várhatja a kupavisszavágót a Győrrel szemben. De nem csak ez a két eredmény inti óvatosságra a hazaiak mesterét.

Balmazújváros#hun-balmazujvaros#10

"Megyei rangadót játszunk, de inkább azért lesz fontos, mert ez az első bajnoki találkozónk idén. Sajnos a kupameccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de mindenképp győzelemmel kezdenénk a bajnokságot. Elismerjük, tiszteljük a Balmazújvárost, biztos vagyok benne, hogy nehéz dolgunk lesz a kilencven perc során. Egy masszív, egységes csapat ellen kiélezett mérkőzést várok. Bármilyen összeállításban lépünk majd pályára, az a legfontosabb, hogy minél eredményesebbek legyünk. Rettentően fontos lenne a jó bajnoki rajt, hisz komoly riválisaink vannak, gondolok itt a Honvédra, az Újpestre, a Diósgyőrre és a Paksra" - mondta Herczeg.

Egyáltalán nem tűnik tehát toronymagas favoritnak a Loki, ráadásul Horváth Ferenc fiai az utolsó öt bajnokijukon nem találtak legyőzőre, emellett pedig az őszi szezon végén a Diósgyőr és a Vasas ellen is 3 pontot szereztek idegenben - tehát távoztak már egyszer győztesen a Nagyerdőből.

Mindkét oldalon sok a kérdőjel a sérülések okán, ám ami biztos, hogy a Loki védelme két hiányzóval is megküzd majd, hiszen a szezonzárón Jovanovicot és Ferenczit is kiállították, így a Loki védelme biztosan felforgatva lép pályára.

Hatalmas eltérések vannak az oddsok között, amíg a magyar állami bukmékernél 1.50-ért fogadhatunk a Lokira, addig a netes irodáknál 1.80 körül tehetjük a hazait - ám ezzel együtt a Tippmixpro jobb oddsot kínál az x2-re.

Véleményünk szerint nem ússza meg a Loki felforgatott hátsó sora kapott gól nélkül, de otthon Tőzsérék is betalálnak. Az 1.70-1.72-es odds jó befektetésnek tűnik arra, hogy mindkét csapat betalál.

[2539020] 2018-02-24 17:00:00 Debrecen - Balmazújvárosx;
2018-02-24;212
239099