Angol foci

Bombázzuk a gólokat a Fekete Macskák meccsén!

Életjeleket mutatott a Sunderland, ez pedig gólfesztivált ígérhet a Sheffield ellen.

Fotó: Daily Express

Több, mint két hónap és tíz nyeretlen mérkőzést követően ismét nyerni tudott a Sunderland együttese, amely némileg váratlan módon a Derby County otthonában jutott négy gólig. Ezzel persze még távolról sincsenek kint a slamasztikából a Fekete Macskák, hiszen az északiakat még mindig öt pont választja el a bennmaradást érő 21. helytől. Chris Colemanék a Sheffield Wednesday ellen léphetnek egy újabbat a Championshipben maradás felé.

Ám mielőtt lóhalálában iszkolnánk a hazaiakat megjátszani 2.45-ös szorzóért, álljunk meg egy pillanatra, hiszen ez a két csapat kínál sokkal jobb opciót is a háromesélyes kimenetel megjósolásánál.

[2529664] 2018-04-02 16:00:00 Sunderland - Sheffield Wednesdayx;10

Az ugyanis minden kétséget kizáróan igaz, hogy Colemanéknek csak a győzelem jó egy ilyen meccsen, ők biztosan offenzív játékkal rukkolnak majd elő. Hazai pályán amúgy is játszottak mostanság több overt is, amely persze elsősorban a kapott góljaiknak volt köszönhető. A 19 meccsen kapott 33 gól nagyon sok hazai pályán, ennél csak a Burton Albion szedett be többet. 

Noha a Baglyok állása sem hízelgő a Championshipben, két szép győzelmükkel azért tisztességesen eltávolodtak a veszélyzónából. A Wednesday elsősorban a koszovói gólvágójának, Nuhiunak köszönheti a pontjait, a 28 éves játékos 2-2 gólt szerzett a Leeds, valamint a Preston ellen. Szintén jó hír lehet a vendégeknek, hogy visszatérhet a csapatba Fernando Forestieri, akinek lassan ideje lenne bizonyítania tehetségét.

[2529664] 2018-04-02 16:00:00 Sunderland - Sheffield Wednesdayx;

Tavaly Sunderlandben 1-0-ra nyertek a hazaiak, míg a visszavágó 6 gólt hozott. Mi inkább most az utóbbi fel hajlanánk, a tét nagysága, valamint a támadók jó formája okán várunk gólt, gólokat mindkét oldalról. A bukik azt az opciót, hogy mindkét csapat szerez gólt, 1.80-1.83 körüli szorzóval adják, ennél nekünk valamivel jobban tetszik az over 2.25-ös opció, amelyre közel duplázós a szorzó.

hatharom.com
2.25 gól felett
Odds: 1.95
238651