Tipp

Ilyen oddsért kötelező betippelni az overt Angliában!

  • varin

Kiesési rangadó Angliából, a Fekete Macskák boltoni kirándulásából gólparádé is születhet.

Fotó: Chronicle Live

Kedden este a Chelsea-Barcelona árnyékában egy nem kevésbé velőtrázóan izgalmas derbire kerül sor az angol másodosztályban, a kiesési rangadón a Bolton Wanderers fogadja a Sunderlandet. A két méltatlanul pocsékul szereplő gárda közül egyik sem nagyon engedheti meg magának az újabb blamát, ami ha nem is gólfesztiválhoz, de minimum 2-3 találathoz is vezethet.

A pocsék forma mellett mindkét fél erősen tartalékos lesz, hiszen kezdők tömkelege nem léphet pályára. A Wanderersnél Darren Pratley (középpályás, 22/2), Mark Little (védő, 25/1) és Craig Noone (középpályás, 16/0), míg a Fekete Macskáknál James Vaughan (támadó, 23/2), Marc Wilson (védő, 14/0), Darren Gibson (középpályás, 15/0), Robbin Ruiter (kapus, 20/0) és Lamine Koné (védő 12/0) sem vállalhatja a játékot.

Bolton Wanderers#england-bolton_wanderers#5
Sunderland#eng-sunderland#5

Különösen a hálóőr hiánya okoz gondot a vendégeknél, hiszen amíg a holland portás "csupán" 1,6-os meccsenkénti kapott gólátlaggal dolgozott, addig helyetteseinél 2 felett van ez a szám, így a kapuban ezúttal is a 33 éves Lee Camp áll majd. Az északír portás eddig hét gólt szedett be három meccsen, pedig azért az Ipswich vagy a Brentford támadói közel sem nevezhetőek legendásnak.

Idegenben amúgy is rettenetesen szerepel a Sunderland, hiszen 16 meccsen kaptak 32 gólt (amely a legtöbb a ligában), ám a lőtt 20 gól egyáltalán nem rossz mutató, idegenben csupán hat csapat lőtt ennél többet.

Október végén találkoztak legutóbb a felek, akkor egy jó kis 3-3-at játszottak a csapatok, míg ha az 1.75-ös határt vesszük alapul, akkor a Sunderland és a Bolton is január 1-je óta csak egy undert játszott. Igazi hatpontos rangadó lesz, ahol a döntetlennel egyik csapat sincs igazán kint a slamasztikából, győzelemmel viszont a létfontosságú 3 pont mellett a riválissal is kiszúrhatnak a felek.

Nem gondolnám, hogy az óvatos játéké lenne a főszerep, a kiesés elkerüléséért vívott harc óriási, ráadásul olyan csapatok vannak versenyben, mint a Reading, a Birmingham, a Bolton, a Hull City és a Sunderland - vagyis nagy múltú, nemrég a Premier League-ben vitézkedő csapatok.

Mindezek szellemében az over 1.75-ös fogadás igazán jó befektetés 1.63-as szorzóért erre a 90 percre, ha esetleg mégsem találnánk meg a tutit valamelyik BL-találkozón.

hatharom.com
1.75 gól felett
Odds: 1.625
[2529580] 2018-02-20 21:00:00 Bolton Wanderers - Sunderlandx;
238651