Angol foci

Egy jó kis 20%-os kamat péntek estére?

Egy első ránézésre bukhatatlan angol meccs tűnik a pénteki nap legbiztosabb tippjének.

Nem gyakori alkalom, hogy az ember egy 1.20-as szorzóban találja meg a nap legerősebb tippjét, ám az angol Championship 45., utolsó előtti játéknapján érdemesnek tartjuk felhívni a figyelmet a nyitó találkozóra. A Fulham-Sunderland derbi néhány éve még egy jól csengő PL-találkozó is lehetett volna, idén viszont merőben más célokért küzdenek a felek.

   
Fulham Döntetlen Sunderland
1.18 6.00 11.00

Azaz küzdelemről már csak a Fulham esetében lehet beszélni, hiszen a Fekete Macskák immáron a League One-ban érezhetik magukat, hiszen rögtön a PL-kiesést követően a Championshipben is könnyűnek találtattak. Chris Colemanéknek a kegyelemdöfést a liga leggyengébb csapatának tartott Burton Albion adta meg a Stadium of Lightban, amely után már számolgatniuk sem kell. Nem csoda, hogy az idény végén szinte biztosan távozó Coleman a szokott vehemenciával és elkeseredettséggel nyilatkozott a meccset megelőzően.

Fotó: HammyEnd

"Elegem van belőle, hogy tele vagyunk olyan játékosokkal, akik már nem akarnak a csapat tagjai lenni. Ott van például Jack Rodwell, akiről éppen azt sem tudom, hogy hol van. Fogalmam sincs, hogy fittállapotban van-e, de játszani biztosan nem fog" - mondta a tréner.

A Fulham legalább háromgólos sikere 2.50-es oddson fogadható, míg ha négy lenne közte, pénzünk négyszeresét nyerhetnénk vissza.

A hírek szerint erőteljesen kérdéses, hogy milyen kezdővel lép majd pályára a korábbi walesi szövetségi kapitány, az angol lapok ugyanis arról írnak, hogy több alapemberrel nem számol majd Coleman, lévén azokat szeretné pályára küldeni a Fulham ellen, akik vélhetően a harmadosztályban is segítségére lesznek.

A keret persze így is igencsak szűkös, Watmore (6/0), Vaughn (45/5), Ruiter (21/0), Browning (29/0), Oviedo (38/4) és Love (17/2) is sérüléssel bajlódik, így elsősorban a védelem igencsak lyukacsos lehet.

Londonban ezzel szemben van ok a reménykedésre, a Fulham egy pontra van a Cardiff Citytől, ráadásul a walesiek hétvégén a Hullhoz látogatnak, ahol azért elképzelhető a Sárkányok botlása. Jokanovics mester csapata szenzációs formában van, hazai pályán utolsó 13 meccsükből 11-et megnyertek, melyből hét alkalommal a hendikep is jött. A keret minden tagja rendelkezésre áll, így a 4-3-3-as felállásban ismét kezdhet az angol futball nagy reménysége, Ryan Sessegnon, valamint a Newcastle után Londonban újjászülető Mitrovics is.

Egy teljesen motiválatlan, hitehagyott, csőd szélén álló, kiesett csapat látogat a tavasz messze legjobb gárdájához, amelynek kötelező a győzelem. Ennek fényében az 1.20-as szorzó is olyan, amelyre illik lecsapni, de ha egy izmos hendikeppel próbálkozunk, akkor sem lehet nagy bajunk.

Tippünk: 4-0

[2529717] 2018-04-27 20:45:00 Fulham - Sunderlandx;
238651