Angol foci

Ismét bombázhatjuk a gólokat a Fekete Macskák meccsén

A Sunderland továbbra is győzelmi kényszerben, ebből pedig gólfesztivál is lehet a Norwich ellen.

Fotó: SAFC

Továbbra is győzelmi kényszerben játszik minden meccsen a Sunderland, amely hét pontra áll a bennmaradást érő 21. helytől. A Fekete Macskák most a középcsapat Norwichot fogadják, amely sem a feljutásra nem esélyes, sem pedig a kiesés ellen nem kell menekülnie. Ennek ellenére azért kinéz egy jó kis izgalmas, gólgazdag találkozó.

Ahogyan a Sunderland korábbi mérkőzései is gólgazdagra sikeredtek, Chris Coleman csapatának ugyanis muszáj támadnia, a döntetlenekkel gyakorlatilag semmire nem mennek. A Macskák ennek eredményeként tudtak gólt lőni a Leedsnek, a Sheffield Wednesday-nek, valamint a Derby együttesének is, és a Norwich ellen jó esélyük van, hogy január 20-a után ismét győzelmet ünnepelhessenek a Stadium of Lightban.

[2529687] 2018-04-10 20:45:00 Sunderland - Norwich Cityx;10

"Kezdünk kifogyni az időből, egyre kevesebb mérkőzés van hátra, így muszáj mindent megtennünk a győzelemért. Sokan leírtak már minket, de nem adjuk fel" - nyilatkozta Coleman.

Fogadás szempontjából jó hír lehet, hogy mindkét oldalon hiányoznak védők, illetve fontosabb középpályások is.

A Sunderland vendége most az a Norwich lesz, amelyet a szakértők évről évre a feljutásra esélyes csapatok között emlegetnek, ám a Kanárik a végén mégis csalódást okoznak. 12. helyükkel idén sem reménykedhetnek semmi váratlanban, masszív középcsapatként csinálják végig az évet. Ami talán kissé szokatlan, az a jó idegenbeli teljesítményük, hiszen az elmúlt években inkább hazai közönség előtt értek el jó eredményt. Otthonuktól távol azonban igen szórakoztató meccseket játszottak az elmúlt hetekben, hogy mást ne mondjunk, az utolsó öt bajnokijuk 20 gólt hozott, amelyből "csak" 12-t kaptak ők, 8-at viszont lőttek.

A két csapat közös múltja is feljogosít minket az overre, hiszen az "odavágó" ősszel 3-1-es Sun-sikerrel végződött, míg a 2015/16-os idényben is mindkét PL-meccsük gólgazdagra sikeredett.

Szerintem bőségesen meglesz a 3-4 gól, de az over 2.25-ös opcióval kicsit biztonságosabb fogadást köthetünk, még két gól esetén is visszajár a tét fele.

hatharom.com
2.25 gól felett
Odds: 1.80
[2529687] 2018-04-10 20:45:00 Sunderland - Norwich Cityx;
238651