Tippkirály

Ezért is megéri az Atlético-Real Madridra tippelni!

Szombaton csúcsrangadót rendeznek a spanyol bajnokságban, a címvédő Real Madrid a városi rivális Atlético vendége lesz.

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

A hatharom.com szervezésében elindult a Tippkirály 3 - Országos Fogadási Bajnokság, és nagy örömünkre szolgál, hogy a résztvevők száma már átlépte az 1500-as álomhatárt is. 

Fontos azonban tudni, hogy a versenybe még nem késő beszállni, hiszen a játék december 10-én ér csak véget, ráadásul itt a remek alkalom, hogy erős rajtot vehessünk, vagy éppen folytassuk a tippelést.

Ahogy azt a versenyt bemutató cikkünkben is jeleztük, a második szériához hasonlóan ezúttal is lesz majd minden héten egy kiemelt mérkőzés, amelyre a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak!

Az előttünk álló hétvége nem szűkölködik rangadókban, hiszen többek között Arsenal - Tottenham és Napoli - Milan találkozókat is rendeznek, a választásunk a madridi derbire, azaz az Atlético Madrid - Real Madrid mérkőzésre esett! 

A verseny állását ide kattintva tudod megnézni! 

A királyi gárda első ízben látogat majd a Matracosok új stadionjába, a Wanda Metropolitanóba, ha pedig nem sikerült pontot szereznie - miközben a Barca hozza a papírformát - akár búcsút is inthet a bajnoki címnek. 

Szóval, mi a tipped? 

  • A mérkőzésre a kezdés időpontjáig, azaz szombat este 20:45-ig lehet tippelni!
  • Fontos! Csak a nyertes tippek pontjai duplázódnak meg, a vesztes tippek tétjei nem kerülnek duplikálásra!

Sok sikert mindenkinek! 

[2580655] 2017-11-18 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;