EURO 2016

Eljött, amire 44 éve várunk - pályán a magyar csapat

Az F-csoport két mérkőzésével lezárul az első csoportkör. Figyelem, pályán a magyar labdarúgó-válogatott!

Ausztria-Magyarország

Utolsó, de számunkra a legfontosabb napjához érkezett az első csoportkör az Európa-bajnokságon, hiszen ma találkozik Bernd Storck csapata Ausztria legjobbjaival. Viszonylag optimistán nézhetünk a találkozó elé, hiszen a mieink habár győzelem nélkül tudták le a felkészülési időszakot, mégis elégedettek lehettünk a látottakkal, az osztrákok gépezete azonban akadozott, csak Máltát és Albániát múlták felül.

[2148258] 2016-06-14 18:00:00 Ausztria - Magyarországx

Ami a kezdőcsapatot illeti, a legtöbb forrás egy 4-4-1-1-es felállást jósol a mieinknek, így vélhetően Német Krisztián futballozik majd a középpályássor mögött, melynek összetétele a Kleinheisler-Nagy Ádám-Gera-Dzsudzsák négyes lesz. De hogy ki lesz az egyetlen ék, arról minden forrás mást tippel. Ne lepődjünk meg, ha mondjuk Nikolcs kezd majd, de Böde, Szalai és Priskin is esélyes a pályán hallgatni a himnuszt. Két játékosunk azonban sérüléssel bajlódik, így Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő állapota még változhat az utolsó órákban is.

A mérkőzésről és az azt megelőző történésekről egész nap ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítünk. Tarts velünk minden fontos információért, oddsváltozásért és hírért!

Az osztrákoknál nincs nagy talány, mivel minden játékosuk bevethető, így vélhetően Arnautovic, Junuzovic és Janko is kezdeni fog Marcel Koller csapatában.

44 éve várunk a kedd délután hat órára, de könnyű dolgunk semmiképpen sem lesz. A legvalószínűbb egy sovány különbségű vereség, ám akik szeretnének értesülni minden tippünkről a mérkőzést illetően, kattintsanak alábbi cikkünkre.

Minden tippünk az Ausztria-Magyarország mérkőzésre ITT
[2148258] 2016-06-14 18:00:00 Ausztria - Magyarországx;

Portugália-Izland

Csoportunk másik mérkőzésén Portugália és Izland találkozik, amely papíron sok gólt ígér. A luzitánok utolsó négy meccsüket tizenegy lőtt góllal tudták le, míg Izland a felkészülés kilenc találkozója alatt 17 gólt szerzett és 19 gólt kapott, vagyis a gólátlag pontosan 4,0 volt.

[2148259] 2016-06-14 21:00:00 Portugália - Izlandx

A portugáloknál természetesen most is a támadó felfogás dominálhat majd, Nani, Éder és Cristiano Ronaldo támadhatja Haldorsson kapuját, míg a másik végen szintén egy jól csengő trió, Sigurdsson, Gudjohnsen és Finnbogasontól tarthat Rui Patricio kapus.

Nem csak a két csapat formája, de az évezredbeli két mérkőzésük alapján is gólokat remélhetünk. Igaz, nem túl mérvadó statisztika, de a 2010/11-es két meccsükön összesen tizenkét gól is esett. Mi tehát úgy véljük, az első kör utolsó mérkőzésén igazán kiszakad a gólzsák és remek futballt láthatunk majd Saint-Étienneben.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
TippmixPro @2.15
[2148259] 2016-06-14 21:00:00 Portugália - Izlandx;