Sportfogadás

A svájciakkal és az osztrákokkal nyernénk

Kedden a Svájc-Panama és a Luxemburg-Ausztria barátságos válogatott mérkőzésekre fogadunk.

Győzelmet várunk Svájctól kedden. - Fotó: Squawka

Svájc-Panama
Tipp: Svájc
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha jó néhány barátságos válogatott mérkőzést rendeznek kedden szerte a világban, talán a legegyértelműbbnek a Svájc-Panama tűnik.

Mindkét fél kijutott ugyan a világbajnokságra, de egyértelmű minőségbeli különbség van a gárdák között az európaiak javára, pláne úgy, hogy ők lesznek a pályaválasztók.

Az alpesi ország válogatottja egyébként is nagyjából a legjobbjait vonultatja fel kedden, hiszen csak Mehmedi, Shaqiri és Derdiyok marad ki, igaz, Svájc nélkülük nyert pénteken 1-0-ra Görögországban. A vendégek ugyan csütörtökön letudták meccsüket Dániában, ahol egygólos vereséget szenvedtek, viszont gyakorlatilag momentumuk sem volt azon az ütközeten.

Mindezek tükrében azt várjuk, hogy a svájci csapat érvényesíti a papírformát, s legyőzi hazai pályán a nála jóval gyengébb panamai válogatottat.

[2726345] 2018-03-27 19:00:00 Svájc - Panamax;

Luxemburg-Ausztria
Tipp: Ausztria
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

November óta nagyon jól tudjuk, hogy már az olyan országok válogatottját, mint Luxemburg, sem lehet egy kézlegyintéssel elintézni, hiszen hazai pályán roppant veszélyesek. 

Vélhetően tisztában vannak ezzel az osztrákok is, akik nem akarnak beégni a magyarokhoz hasonlóan, így a keddi mérkőzésre egy kifejezetten erős (csak Klein és Janko nem került beválogatásra a rutinosabb és még nem visszavonult játékosok közül) garnitúrát válogatott össze Franco Foda és segítője, Szabics Imre.

Az edzőpáros egyébként január óta irányítja az osztrákokat, pénteken, első meccsükön rögvest egy tekintélyt parancsoló sikerrel (3-0 Szlovénia ellen) mutatkoztak be. Kedden pedig folytathatják a megkezdett utat, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy Szabics felhívja a játékosok figyelmét arra, hogy órási szégyen lenne, ha a magyarokhoz hasonlóan nem nyernének Luxemburgban.

Az előjelek viszont nem erre mutatnak, hanem arra, hogy az osztrákok jó formája folytatódik, s újabb magabiztos sikert aratnak.

[2696912] 2018-03-27 20:30:00 Luxemburg - Ausztriax;
hatharom.com
Svájc-Panama Svájc
Luxemburg-Ausztria Ausztria
@1.89
Fogadási határidő: 19:00