Sportfogadás

Leírják a fogadók a vb-házigazdát

Az Ausztria-Oroszország meccsen nem sokan hisznek a vendégek sikerében. 2.28-as szorzó kilátásban.

A Szpartak Moszkva középpályása, Glushakov 57-szeres válogatott és eddig 5 gólt szerzett. fotó: AP

Szerdán folytatódnak a barátságos felkészülési-meccsek és 20:45-kor a tiroli Tivoli Stadionban sógoraink a világbajnokság házigazdáját fogadják.

1x2    
Ausztria Döntetlen Oroszország
2.28 3.05 3.30

Stanislav Cherchesov fiai nincsenek túl jó passzban, mivel legutóbbi öt válogatott párharcukon három vereség és két döntetlen a mérleg. Idén kétszer léptek eddig pályára és Brazília majd Franciaország is hármat vágott nekik, mondhatni tehát, van okuk az aggodalomra a vészesen közeledő torna előtt.

Igaz, hogy Ausztria lemaradt a vb-ről, mégis jelenleg komolyabb játékerőt képvisel mint szerdai ellenfele. Utóbbi öt találkozóját egytől-egyig megnyerte, köztük olyan skalpokat gyűjtve, mint Uruguay vagy Szerbia. Mivel a 15 nap múlva induló megmérettetésről nem sokkal maradtak le, itt a tökéletes alkalom és ellenfél ahhoz, hogy bosszút álljanak és megmutassák, hogy ott lett volna a helyük a 32 gárda között.

Hasonlóan gondolkoznak a     fogadói is, akik szinte teljesen leírják Glushakovékat. A tétek közel fele, szám szerint 47 százaléka Alabáék győzelmére érkezett, míg 35 százalék a remiben lát fantáziát. A tipszterek közül kevesebb mint 10/2-en reménykednek az orosz diadalban. Ha hiszünk tehát a többségnek, akkor a meccsre az 1X lehet a biztonsági tipp, amely @1.28-at fizet.

[2690833] 2018-05-30 20:45:00 Ausztria - Oroszországx;