Sportfogadás

Ennyire tuti a brazilok győzelme Ausztriában?

A magyar sportfogadók szerint biztos, hogy Brazília győztes meccsel hangol az oroszországi világbajnokságra.

A magyar fogadók szerint a brazilok legyőzik az osztrákokat. - Fotó: Archív

Már csak párat kell aludni, s kezdődik az év leginkább várt eseménye, vagyis az oroszországi labdarúgó-világbajnokság! A torna előtt még egy-két résztvevő válogatott pályára lép, hogy még jobban összecsiszolódjon, így tesznek a brazilok is, akik vasárnap Ausztriában játszanak.

Ugyanakkor nem lesz könnyű dolguk a dél-amerikaiaknak, hiszen a házigazdák bombaformában vannak, ugyanis a legutóbbi hét (!) mérkőzésüket egyaránt megnyerték, bő egy hete például Németországot győzték le 2-1-re. Persze a braziloknak sincs szégyenkeznivalójuk, mivel ők is jól muzsikálnak mostanság, legutóbb egy éve szenvedtek vereséget, hét napja pedig a szintén vb-résztvevő horvátokat győzték le simán 2-0-ra Liverpoolban.

A két válogatott legutóbb 2014-ben találkozott, ugyanúgy Bécsben, s akkor a gól nélküli első félidőt követően, ha nehezen is, de a brazilok végül 2-1-re tudtak nyerni.

1x2    
Ausztria Döntetlen Brazília
6.25 4.00

1.50

A bukmékereknél igen egyoldalúnak tűnik a vasárnapi mérkőzés, hiszen a    a brazilokra 1.50-szeres oddsot ajánl, az osztrákokra 6.25-szöröst, míg a remi 4-szeres szorzón fogadható.

A honi sportfogadók viszont tükörsima meccsre számítanak, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 79 százaléka (!) tart a vendégekkel, 17 százalék a döntetlenre, míg 4 százalék a hazaiak sikerére tett fel pénzt.

[2740120] 2018-06-10 16:00:00 Ausztria - Brazíliax;