EURO 2020

Bátor tippünk van az osztrákok várható örömünnepére

  • varin

Az osztrákok egy ponttal biztos Eb-résztvevők, erre pedig két lövésük is van.

Véghajrájához érkezett az Eb-selejtezős küzdelem a G-csoportban is, a lengyelek már kijutottak, de a második helyért Ausztria, Szlovénia, Izrael és Macedónia is versenyez még. Amennyiben a sógorok szereznek legalább egy pontot, biztossá válik a kvalifikációjuk, erre pedig két könnyűnek nevezhető "lövésük" van.

{"headTitle":"Ausztria-Észak-Macedónia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ausztria","odds":"1.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Észak-Macedónia","odds":"10.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Az oddsok egyértelműen az osztrákokat favorizálják már szombat este is, de azért ennyire ne sajnáljuk le a balkáni válogatottat. A macedónok jó formában vannak, utolsó négy meccsükön hét pontot szereztek úgy, hogy nyertek Lettországban és a szlovénok ellen is, ráadásul otthon az osztrákok ellen is megszerezték a vezetést - más kérdés, hogy egy négyes lett a vége.

Igor Angelovski csapatában több ismert játékost is találunk, például a csatársorban a remekül csengő Pandev, Trajkovski, Nestorovski triót, de az OTP Bank Ligában futballozó Ristevski, Musliu, Nikolov hármas is pályára léphet.

A formára éppenséggel Alabáék sem panaszkodhatnak, utolsó hat meccsükön csak egy 0-0 csúfítja mérlegüket, de azt is Lengyelországban hozták össze, egyébiránt sorban intézték el riválisaikat, így abban az irigylésre méltó helyzetben vannak, hogy egy pont elég lehet az üdvösséghez.

Macedónia viszont jó csapat, kevés válogatott fejlődött annyit az elmúlt évek során, mint Pandevék és a szintlépésnek köszönhetően sikerült tényezővé válniuk ha nem is Európa élvonalában, de annak közelében.

Mindezek miatt nem várunk atomsima osztrák-gálát, benne van a pakliban, hogy meg kell szenvedniük, hogy Eb-t ünnepelhessenek. Mivel az over 3.0 csak duplázós pénzt fizet, a BTS viszont 2.10-et, így inkább utóbbi mellett maradunk, mert valószínűbbnek gondolunk egy 2-1-et, mint mondjuk egy 4-0-t.

{"headTitle":"Ausztria-Észak-Macedónia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[2942141] 2019-11-16 20:45:00 Ausztria - Macedóniax;