Foci-vb 2018

Győzelmi kényszerben a sógoraink

Ha Ausztria kikap Írország ellen, szinte biztosan elúszott a 2018-as világbajnoki szereplés.

Itt lenne az ideje, hogy Ausztria felébredjen ez Eb-sokkból, sok lehetőségük ugyanis már nem maradt, hogy a D-csoport igencsak szoros mezőnyében bebizonyítsák, a franciaországi lebőgés csupán véletlen volt és ott a helyük az elitben. Ehhez Alabáéknak szombaton Írországot kellene legyőzniük hazai pályán.

Ellentétesen rajtoltak a felek a selejtezősorozatban, Ausztria négy, Írország hét pontot gyűjtött, ám amíg a vendégeknél tulajdonképpen ez volt a betervezett egység, addig Ausztria csalódott lehet, hiszen Szerbiából illett volna pontot lopni.

   
Ausztria Döntetlen Írország
2.00 3.15 3.80

Marcel Koller vezetőedzőnek legfontosabb játékosai harcra készek, egyedül Junuzovic és Prödl sérültek, míg az íreknél a visszavonult Robbie Keane mellett Shane Long sem kapott meghívót, így mindössze két játékosnak van legalább tíz gólja a keretből.

"Ha sikerülne úgy karácsonyi téli szünetre vonulnunk, az igencsak nagy önbizalmat adna nekünk. Minden pont, amelyet nem hazai pályán szerzünk meg a legjobb csapatok ellen, jó eredmény. Persze ettől függetlenül nem döntetlenre fogunk játszani, hiszen az ellentétes lenne az attitűdünkkel" - nyilatkozta Martin O'Neill mester.

Mindkét csapat góldús meccseket játszott az elmúlt hónapokban és mi bár közepesen hiszünk O'Neill szavainak, hogy nem ikszre játszanak majd Colemanék az Erns Happelben, szerintünk mindkét fél betalál majd.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.90
[2059368] 2016-11-12 18:00:00 Ausztria - Írországx;
186549