Átigazolás

Guardiola nem rabolhatja ki a Bayernt?

Állítólag egy szóbeli megállapodás köttetett arról, hogy Pep nem viszi Lewandowskiékat Manchesterbe.

Azt már hetek óta tudni lehet, hogy Pep Guardiola veszi át a Manchester City irányítását nyártól, és afelől se legyen különösebb kétségünk, hogy nagy erősítéseket eszközöl majd az ágigazolási időszak alatt a spanyol mester. Ismerhetjük Guardiolát, stílusához és kedvenc játékosaihoz nagyon ragaszkodik, így logikus lépés lenne, ha néhány Bayern-játékost magával akarna vinni Angliába is, ám a Daily Star értesülései szerint ezt nemigen teheti meg.

Mint arról a brit lap beszámol, Guardiola egy szóbeli megállapodás kötött a Bayern Münchennel, hogy nem próbálja meg egyetlen játékosát sem magával vinni Manchesterbe. A 45 éves tréner számára ez már csak azért is fájó pont lehet, ugyanis köztudottan nagy tisztelője Robert Lewandowskinak, és állítólag nem is tudna jobb csatárkettőst elképzelni a Lewa-Agüerónál.

Peptől mindenki azt várja Angliában, hogy a Manchester City a következő szezontól már nem csak a Premier League-ben lesz versenyképes, de a Bajnokok Ligája egyik meghatározó csapatává is válik.

2016-02-16;42
2016-02-17;42
2016-02-23;42
2016-02-24;42