Bajnokok Ligája

7,50-szeres szorzót ér Guardiola tippje

Bár a Manchester City rekordot rekordra halmoz, Pep Guardiola szerint nem az ő csapata a legnagyobb favoritja a BL-nek.

fotó: goal.com

Hetek óta a Manchester City menetelése a legfőbb beszédtéma Angliában, Josep Guardiola együttese toronymagasan vezeti a Premier League-et.

Az angol bajnoki cím sorsát már lefutottnak vélik a szakemberek, így a City kapcsán most már egyre inkább a BL-cím kerül szóba. Bár hazai porondon a City évek óta meghatározó csapatnak számít, nemzetközi szinten egyelőre keveset mutatott, azonban a csapat mostani formáját elnézve, egyre többen vélik úgy, hogy a 2018-as év hozhatja meg az áttörést Guardioláéknak.

A katalán mestert erről is kérdezték legutóbbi sajtótájékoztatóján, ám Pep sokaknak meglepő választ adott.

"Hogy kik az esélyesek? Melyik csapatban is játszik Messi? A Barcelonában, ugye? Akkor ők az esélyesek”

- válaszolt a City mestere, aki soha nem rejtette véka alá azon véleményét, hogy Lionel Messit a világ legjobb játékosának tartja.

A Guardiola-Messi páros a Barcelona történetének legeredményesebb időszakát hozta tető alá, a duó többek között két Bajnokok Ligája-győzelmét is aratott a gránátvörös-kékekkel.

A Bajnokok Ligája tavasszal a nyolcaddöntőkkel folytatódik, ahol a City a Besiktas, a Barcelona a Chelsea, a PSG pedig a Real Madrid ellen lép majd pályára.

A fogadóirodák szerint a végső győzelemre a Manchester City a legnagyobb favorit (@3.80), majd a PSG (@5.50) és a Bayern München (@5.75) következik. Guradiola tippje pénzünk 7.50-szeresét éri jelenleg.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Manchester City 3.80
Bayern München 5.50
PSG 5.75
Barcelona 7.50
Real Madrid 8.25
Manchester United 14.50
Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2018-ban?x;