Ibrahimovic

Fantasztikus ajánlatot kaptam a Milantól

A svéd klasszis tiszteletteljesen és elismerően beszélt egykor klubjáról, a milánói kék-feketékről.

A nyári átigazolási szezon során a küszöbön állt Zlatan Ibrahimovic klubváltása. A svéd klasszist nem titkoltan szerette volna szerződtetni egykori klubja, az AC Milan, és mint azt a hórihorgas csatár elmondta, csak rajta múlt, hogy ma nem piros-feketében riogatja ismételten az ellenfeleket.

"Tavaly nyáron remek ajánlat érkezett értem a Milantól. Ha igent mondtam volna, nyélbe ütöttük volna az üzletet" - kezdte a nyilatkozatát Ibrahimovic az olasz La Gazzettának. "Sajnos nem tudtunk megegyezni, de nagyon-nagyon hálás vagyok a Milannak, kétséget kizáróan ez a legnagyszerűbb klub, ahol valaha játszottam, pedig sok helyen futballoztam már. Egy fantasztikus munkabírású, remekül szervezett csapat volt, élmény volt ott játszani. A San Siro, a város, az emberek, a nyelv: remek emlékeket őrzök Milánóról. Mindig is úgy véltem, Olaszország a második otthonom, mindig boldog voltam ott. Ha rajtam múlt volna, soha nem hagyom el Milánót" - nyilatkozta kivételesen elismerően Ibra.

A PSG magabiztos fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát, ahogyan Ibra is élen áll a góllövőlistán, megosztva az FC Lorient játékosával, Benjamin Moukandjóval. A két gólgyáros a jövő héten éppen egymással találkozik.

Ki lesz a Ligue 1 gólkirálya?
Zlatan Ibrahimovic (PSG) 1.50
Edinson Cavani (PSG) 3.75
Michy Batshuayi (Marseille) 10.00
Alexandre Lacazette (Lyon) 13.00
Benjamin Moukandjo (Lorient) 21.00
9507#00
[1989911] 2015-11-21 17:00:00 Lorient - Paris Saint Germainx;
184385