Bulvár

Végre kiderült, hogy Ibra ott lesz-e a vb-n - videó

  • gb1

Legfrissebb interjújában kacér mosollyal az arcán szögezte le, hogy részt vesz a világ legnézettebb sporteseményén.

fotó: Ibrahimovics Twitter

A svéd fenegyerek Amerika egyik leghíresebb talk show-jában, a Jimmy Kimmel Live!-ban lépett színpadra. Ibrát hatalmas ováció fogadta a stúdióban, de persze Amerika-szerte is óriási népszerűségnek örvend. Kimmel egyik utolsó kérdésére az exunitedes játékos  megerősítette, hogy ott lesz az oroszországi világbajnokságon.

A 36 éves csatár néhány hete érkezett az Egyesült Államokba, miután a LA Galaxy ingyen megszerezte a Manchester Unitedtől. Zlatan a 2016-os Európa-bajnokság után jelentette be visszavonulását a válogatottból, ám mivel hazájának nemzeti tizenegye 2006 után újra kvalifikálta magát a vb-re, a találgatások az esetleges visszatérésével kapcsolatban heti szinten jöttek a különböző forrásokból.

Ibra 15 esztendőt húzott le válogatott mezben és két vb-n szerepelt, ott volt a 2002-es és a 2006-os tornán is. 


A show-ban hozta szokásos egoista formáját és többek közt olyanokat mondott, mint hogy

Én nem egy tipikus svéd fickó vagyok, de én tettem fel Svédországot a térképre.

A beszélgetés végéhez közeledve a házigazda nem hagyta ki a ziccert és rákérdezett a vb-vel kapcsolatos terveire. Mint az láthatjátok és olvashatjátok a kérdést bár megválaszolta, de a visszatérése továbbra sem tűnik valószínűnek. 

  • Jimmy: Rengeteg spekuláció volt az utóbbi időben arról, hogy játszol majd a világbajnokságon. Fogsz játszani vagy nem?
  • Ibra: Megyek a vb-re, igen!
  • Jimmy: De mit fogsz viselni a vb-n? Stoplis cipőben leszel vagy sima utcaiban?
  • Ibra: Csak annyit mondhatok, hogy megyek a világbajnokságra. Ha többet mondok akkor felkötnek - most óvatosnak kell fogalmaznom.

Csapatával, az LA Galaxyval legközelebb az Atlanta United fogadják magyar idő szerint vasárnap 04:30-kor a StubHub Centerben.

Ibráék győzelme @2.07 az Atlantáé @3.00 míg a döntetlen @3.40-es oddson fogadható a   -nál. 

[2692695] 2018-04-22 04:30:00 LA Galaxy - Atlanta Unitedx;