Angol foci

Ennél jobb hír nem is kell a MU-fanoknak

A svéd zseni gyógyulása remekül halad, hírek szerint hamarabb pályára léphet, mint gondoltuk!

Fotó: Archív

11 forduló elteltével a 2. helyen áll a Manchester United a Premier League tabelláján, amely azt nézve, hogy talán nem csak egy csapat erősebb a Vörös Ördögöknél a mezőnyben, egyáltalán nem rossz teljesítmény, ha viszont úgy nézzük, hogy lemaradásuk nyolc pont a városi rivális City mögött, akár még csalódás is lehet. Jó hír azonban a United-fanoknak, hogy hamarosan újra pályára léphet szupersztárjuk, Zlatan Ibrahimovic.

Így nyertünk nyolcszoros pénzt Ibrahimovicra fogadva nyáron!

José Mourinho ugyanis megerősítette, hogy az áprilisban súlyos sérülést szenvedő svéd zseni, akár már 2017-ben újra pályára léphet, amely mindenképpen azt mutatja, hogy Ibra nem csak motivált a visszatérést illetően, de 36 éves korára is remekül halad a rehabilitációja.

"Ő egy oroszlán, egy igazi harcos. A legjobban az a düh írja le az ő karakterét, amely végig benne volt a sérülés miatt és amely motiválta őt a visszatérésre. Folyamatosan egyre közeledik az az időpont, amikor is visszatérhet és úgy tűnik, már idén újra közöttünk lehet, ami fantasztikus lenne" - nyilatkozta a Special One.

Az persze jó kérdés, hogy Ibra hogyan illeszkedik majd a csapatba és megtalálja-e a közös hangot például Lukakuval, hiszen akadtak korábban olyan szakértői vélemények, melyek szerint a MU-nak jobb Ibrakadabra nélkül.

A United mestere emellett nem felejtett el alaposan odaszúrni a rivális csapatoknak, mivel az ő kulcsjátékosa, Phil Jones megsérült az angol válogatott találkozóján, míg mondjuk a Chelsea és a Manchester City is kisebb sérülés miatt nem engedte el futballistáit a nemzeti csapathoz.

"Mindig vannak olyan csapatok, amelyek kitalálnak valamit. Egy kis bokafájdalom, egy picike megfázás, és máris mehetnek a játékosok pihenni ahelyett, hogy a válogatottban szerepelnének. És persze vannak a naiv, őszinte menedzserek, akik elengedik játékosaikat, majd végül ezért komoly árat kell fizetniük.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy akik sérültet jelentettek az előző héten, vajon hétvégén játszani fognak-e. Van egy olyan tippem, hogy az egyetlen távolmaradó Phil Jones lesz, nem pedig Danny Drinkwater és Fabian Delph" - hisztizett Mou.

A United hétvégén a Newcaste gárdáját fogadja hazai pályán, míg a városi rivális a Leicester Cityhez látogat.

Oddsok a manchesteri csapatok hétvégi bajnokijára
   
  1 x 2
Leicester-Manchester City 8.00 5.50 1.30
Manchester United-Newcastle 1.25 5.25 11.50
[2522860] 2017-11-18 18:30:00 Manchester United - Newcastle Unitedx;