Montreali tenisztorna

Pályán Karlovic, garantált a tie-break?!

  • hatharom.com

A horvát szervagép zsinórban 23. alkalommal játszhat olyan meccset, amelyen minimum egy szettben rövidítés dönt.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Messze nem a Jérémy Chardy-Ivo Karlovic találkozó ígérkezik a legjobbnak a pénteki játéknapon, ugyanakkor fogadás szempontjából mégis érdemes megvizsgálni, ugyanis több tipp is nyerő lehet. 

A veterán nagy szervás horvát meccsein megszokhattuk már, hogy ülnek az overek, hiszen az adogatójátékai érinthetetlenek. Erre a tornára is nagyon összerakta a szerváját, sem Jerzy Janowicz, sem pedig Milos Raonic nem tudta brékelni, a rövidítésekben pedig szintén nem találtak fogást rajta. Karlovic a kanadai ellen 22 ászt rámolt be és ezzel átlépte a tízezres álomhatárt. Már csak 179 foghatatlan adogatást kell ütnie és beéri a rekorder Goran Ivanisevicet. Karlovic 527 meccs alatt hozta össze ezt a hihetetlen számot, vagyis átlagban mérkőzésenként közel 20 ászt üt. 

A tie-break szinte most is garantált, Chardy ugyanis nem annyira jó fogadó, hogy két szettben is brékelni tudjon, viszont az adogatása kellően masszív ahhoz, hogy minimum egy játszmában tartsa a lépést a 36 éves ászgyárossal. Néhány irodában erre 1.30 körül fogadhatunk, ami elég biztos pénznek tűnik. Karlovicnak egyébként az elmúlt 22 meccsén mindig volt legalább egy olyan szett, amiben rövidítés döntött. 

A játékok számánál szokás szerint elég magasan, 25,5-nél húzták meg a határt, de még ez is vállalható, hiszen benne van a pakliban, hogy a Raonic elleni meccséhez hasonlóan, most is kettő vagy három tie-break dönt. A    -nál 1.70-szeres pénzt fizetnek, ha túlszárnyalják ezt a 25,5-ös line-t.

Chardynak eddig eléggé döcögött a szekere, nyögvenyelősen nyert Nicolas Mahut és Leonardo Mayer ellen is. Ami azonban igazán aggodalomra adhat okot a franciánál, hogy a tie-breakekben nem a legjobb, idén csupán 42%-ban hozta a rövidítéseket. Ez döntő lehet, főleg, hogy a játéka sincs topon. 

Jérémy Chardy-Ivo Karlovic
Hatharom-tipp: Karlovic jut tovább
TippmixPro @ 1.50