Montreali tenisztorna

A túlélők harca

  • hatharom.com

Djokovics-Chardy és Nisikori-Murray elődöntőket rendeznek Montrealban, előbbire van egy tuti tippünk.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Szombaton az elődöntőkre kerül sor Montrealban, a felső ágon finoman szólva sem papírforma párosítás jött össze, hiszen a világelső Novak Djokovics ellenfele a nem kiemelt Jeremy Chardy lesz, aki pályafutása során először jutott ilyen magasságba 1000-es versenyen. Elég rögös volt az útja a világranglista-49. franciának, ugyanis három mérkőzést is szetthátrányból fordított meg. A pénteki John Isnert elleni negyeddöntőben rezgett nála a legjobban a léc, hétszer is egy pontra került a kieséstől. Hasonlóan nehéz meccsen van túl a szerb klasszis is, neki viszont csak két meccslabdát kellett hárítania...

Novak Djokovics-Jeremy Chardy
Hatharom-tipp: 19,5 játék alatt
TippmixPro @ 1.70

Chardy az előző két körben nagy szervás játékosokat győzött le, akik igazán nagy nyomást nem tudtak a szervagémjeire helyezni. Ettől függetlenül többször szorult helyzetbe került, sőt egyszer-egyszer Karlovic és Isner is brékelte. Ez nem túl jó előjel a világ legjobb fogadója ellen...Djokovics darabjaira fogja szétszedni a játékát, pont, mint a korábbi mérkőzéseiken. Kilencszer találkoztak eddig, szinte kivétel nélkül Grand Slamen vagy Mastersen és eddig a franciának egyetlen szettet sem sikerült fognia, az utóbbi időben ráadásul egyre simábban kapott ki a szerbtől. Úgy véljük ez a sorozat folytatódni fog és "Nole" ismét simán lelépi a franciát.

Djokovics és Chardy legutóbbi öt egymás elleni meccse
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2014 Roland Garros Salak Djokovics 6:1, 6:4, 6:2
2014 Miami Kemény Djokovics 6:4, 6:3
2013 Wimbledon Djokovics 6:3, 6:2, 6:2
2011 Wimbledon Djokovics 6:4, 6:1, 6:1
2010 Toronto Kemény Djokovics 6:2, 6:3