Montreali tenisztorna

Szembe megyünk a bukikkal

  • hatharom.com

Nem értünk egyet az oddsmesterekkel, mi esélyesebbnek tartjuk a kanadai srácot a továbbjutásra, mint John Isnert.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

Hajnalban búcsúzott Montrealtól a hazaiak legnagyobb reménysége, Milos Raonic, így már csak a két éve elődöntőig menetelő Vasek Pospisil van versenyben az öt kanadai teniszező közül. Benne még bízhatnak a juharleveles drukkerek, annak ellenére, hogy a következő mérkőzésén underdognak számít John Isner ellen.

A langaléta amerikai szokás szerint a hazai tornákra összekapta magát. Sorozatban harmadik alkalommal is behúzta az atlantai viadalt, majd rögtön után Washingtonban is döntőzött. Ezen a két versenyen évről-évre jól szerepel, éppen ezért Kanadában nem igazán szokott brillírozni, ezt a hetet inkább a regenerálódásra szokta szánni, hiszen Montreal - vagy Toronto - után Cincinnati jön, ahol szintén 1000-es tornát rendeznek és az sokkal közelebb áll a szívéhez.  

Vasek Pospisil-John Isner
Hatharom-tipp: Pospisil
TippmixPro @ 1.95

Pospisilnek viszont ez az év egyik legfontosabb tornája és Isnerhez hasonlóan, ő is mindig felszívja magát hazai közönség előtt és általában a szebbik arcát mutatja. Jól ismerik egymást, a tengerentúlon többször is összecsaptak már. Például néhány hete Atlantában is, ahol Isner győzött, két éve Montrealban viszont a kanadai srác örülhetett. 

Általában szoros meccseket játszanak, hiszen két hasonló stílus feszül egymásnak. Úgy véljük a kritikus szituációkban ezúttal Pospisil lesz a jobb, aki sokkal motiváltabb, frissebb állapotban van és nem mellesleg ott áll majd mögötte a hazai publikum is.

Pospisil és Isner egymás ellen
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2015 Washington Kemény Isner 6:4, 7:6
2013 Montreal Kemény Pospisil 5:6, 7:6, 7:6
2013 San Jose Kemény Isner 7:6, 2:6, 6:3
2011 Valencia Kemény Pospisil 6:3, 3:6, 7:6