Tenisz

4.30-as oddsal támadunk a Zverev-Isner döntőben

  • Cesc18

Pokoli csatát ígér a német Alexander Zverev és az amerikai John Isner összecsapása a Miami Open fináléjában.

Kattints a képre a játékért!  

Magyar idő szerint vasárnap 19 órakor a 4. kiemelt Alexander Zverev és a 14. John Isner méri össze a tudását a Miami Open döntőjében. Előbbi harmadik, utóbbi negyedik Masters-fináléjára készül, ám nagy különbség, hogy amíg a német megnyerte eddigi mindkét döntőjét, addig az amerikai mindegyiket elbukta, igaz, tette ezt Roger Federer, Rafa Nadal és Andy Murray ellen. Ekkora sansza tehát még nem volt Isnernek, hogy 1000-es versenyt nyerjen, ugyanakkor a 0-3-as H2H nem felé billenti a mérleg nyelvét, bár döntő tényezőnek sem nevezhető. 

Isner bombaformában várja a finálét. - Fotó: ATP

Már csak azért sem, mert korábban rendre szoros meccseket vívtak. Egyik az éppen Miamihoz köthető, tavaly a harmadik körben randevúztak és döntő szett tie-break döntött a német javára. Akkor egyébként mindhárom játszma rövidítésben zárult, ami valamilyen szinten előre vetíti, hogy most milyen meccsre számíthatunk. Nem meglepő módon a bukmékerek 24.5-ös vagy 25.5-ös határral rukkoltak elő.

Fogadás a győztesre    
Alexander Zverev John Isner
1.55 2.20
Fogadási határidő: 19:00

Számunkra Zverev a nagyobb kérdőjel, ugyanis bár szépen összerakta a játékát, de a negyedöntőben Borna Coric és az elődöntőben Pablo Carreno-Busta személyében is egy fáradt ellenfél állt vele szemben. Ugyan a négy között Isner sem egy friss Del Potróval játszott, de félelmetes volt látni, ahogyan elnyomta az argentin játékát.

Nagyon elkapta a fonalat a 208 centis óriás, ez nem az az Isner, aki csak üti a nagy szerváit. Alapvonalról jönnek a bődületes tenyeresei, a hálónál epdig nem maradnak el a bravúr röpték sem. 

De persze mindennek az alapja a jó szervája, ami komoly magabiztosságot és önbizalmat ad számára. Jelenleg egy 37-es sorozatban van, ennyi adogatójáték óta nem tudták brékelni. 

Zverev bárki számára kemény falat, de úgy véljük, hogy a közönség segítségével Isner felül kerekedhet. A tavalyi floridai összecsapásukon voltak meccslabdái az amerikainak, akkor nem tudta kihasználni, most összejöhet a reváns. 

 

  • Szett hendikep - Isner +1.5 @ 1.53
  • Lesz tie-break a mérkőzésen @ 1.28

 

Alexander Zverev-John Isner
hatharom.com
Isner 2-1-re nyer
@4.30
Fogadási határidő: 19:00