Tipp

Kedvenc pályáján butaság lenne nem bombázni az amerikait

  • varin

John Isnernek gyakorlatilag hazai pálya Atlanta, legalábbis az eredmények alapján otthon érzi magát Georgiában.

2010 óta, rendszerint a nyár közepén rendezik meg Atlantában a BB&T Opent, amely nem számít a legrangosabb ATP-versenynek és bizony idén sem tobzódnak a sztárok. Ám éppen ez a tény egy remek fogadási lehetőséget kínál nekünk, hiszen a favorit John Isner szorzóját szerintem kicsit elmérték a bukmékerek.

Fotó: ATP

A hórihorgas "ászkirály" ugyanis remekül érzi az atlantai kemény pályát, amelynek ritkán látható módon van eredménye is.

Isner ugyanis az eddigi nyolc kiírásból hétszer döntőzött, négyszer nyert, a legrosszabb eredménye pedig az elődöntő, még 2012-ből.

Ez egészen elképesztő adat, igen ritka, hogy valaki egy tornát ötből négyszer behúz, márpedig Isner éppen ilyen szériában van.

Ami a 33 éves játékos sorsolását illeti, a második körben csatlakozik majd a viadalba, amikor is De Minaur vagy Hurkacz lesz az ellenfele. A negyeddöntőben érkezik vélhetően Mischa Zverev, míg az elődöntőben Tiafoe vagy esetleg Karlovic állná Isner útját. A fináléban valószínűleg Chung vagy Kyrgios következik, ám a koreai srác májusban nyert utoljára mérkőzést, míg az ausztrál fenegyerekről pontosan tudhatjuk, hogy ha éppen nincs kedve teniszezni, akár már az első körben kieshet bárki ellen.

Isner és Kyrgios egyébiránt 2-2-re állnak egymással, 2016-ban éppen az ausztrál verte két tie-breakben Isnert, ám ha esetleg úgy alakul, hogy Isner bejut a fináléba és az ausztrállal találkozik, még simán van lehetőségünk meggondolni egy esetleges cashoutot vagy visszafogadást.

A 33 éves játékos parádés formában van, a Garroson nyolcaddöntőzött, Wimbledonban elődöntőzött, látszólag igencsak kifizetődő volt, hogy ismét alkalmazta Justin Gimelstobot.

Véleményem szerint a döntőig nem lehet gondja Isnernek, ott pedig már nyert helyzetből várhatjuk majd az ellenfelét, illetve az oddsokat - ezért is ajánlom magas téttel ezt a tippet.

hatharom.com
John Isner nyeri ATP Atlantát
Odds: 3.75
Tét: 10/10*
*: Érdemes olyan fogadóirodánál játszani, ahol van lehetőség cashoutolni!