Bulvár

Erről inkább kérdezd a feleséged - Ibrahimovic legjobb dumái

A svéd válogatott támadója soha nem sablonosságáról vagy éppen szerénységéről volt híres, de a portugálok elleni pótselejtezők kapcsán újabb aranyköpésekkel szórakoztatta a nagyérdeműt. Ennek apropóján a goal.com összeszedte, melyek voltak Zlatan legemlékezetesebb szövegei.

  • "Az biztos, hogy nélkülem nem érdemes nézni a vb-t, úgyhogy nincs miért várni a tornát."

Zlatan legutóbbi aranyköpése a portugálok elleni vesztes világbajnoki pótselejtezőt követően. Ugyan a stockholmi visszavágón Ibrahimovic két gólt is szerzett, és ezzel megfordította az eredményt, de Cristiano Ronaldo végül összetörte a svéd álmokat. 

  • "Ezt csak Isten tudhatja...most éppen vele beszélsz"

A fenti poént Ibrahimovic egy svéd újságírónak sütötte el, aki a portugálok elleni pótselejtezős párharc előtt faggatta az esélyekről. Először Ibra nem akart a zsurnaliszta kérdésére válaszolni, de mikor a riporter nem hagyta magát, a támadó egy "ibrás" válasszal intézte el a dolgot.

  • "Semmit, már van neki egy Zlatanja"

A malmői születésű fenegyerek ezt arra a kérdésre vágta rá, hogy mit vett felesége születésnapjára, mondván már megadott neki mindent, amire szüksége lehet.

  • "Egy sérült Zlatan bármelyik csapatnak elég komoly gondot jelent"

A tavaly megjelenő 'Én, Zlatan" című önéletrajzi könyvében elmélkedett arról, csapattársainak milyen nehézségekkel kellett szembenézni, ha ő nem volt ott a pályán.

  • "Gyere el a házamba, és meg fogod látni hogy meleg vagyok-e. Hozd a nővéredet is"

Ibrahimovicot egy riporternő egyszer a szexuális beállítottságáról faggatta, Zlatan így reagált a szenzációhajhász kérdésre.

  • "Svéd-stílus? Nem. Jugoszláv-stílus? Természetesen nem. Ez a Zlatan-stílus"

A horvát és bosnyák felmenőkkel rendelkező támadót egyszer arról kérdezték, befolyásolták-e gyökerei a futballhoz való viszonyát. Ibrahimovic itt is érzékeltette, hogy páratlan figura a futballvilágában.

  • "Épp egy apartmant keresünk Párizsban. Ha netán nem találnánk semmit, abban az esetben talán veszek egy hotelt"

Ibrahimovicot 2012 nyarán a Paris Saint-Germain megvásárolta a Milantól, így új bázist kellett magának és családjának találnia.

  • "Először balra mentem, ő is. Amikor jobbra mentem, akkor ő is. Amikor újra balra mentem,  elment venni egy hot-dogot"

A liverpooli Stephane Henchoz védőmunkáját nem tartotta sokra...

  • "Soha nem találkoztam még vele. De amikor fogok, elhívom randira"

Egy alkalommal Zlatant arról kérdezték, szerinte ki a legszebb nő a világon. A választ nem tudhatta, de szemtelenül magabiztos volt abban, hogy lenne esélye egy borozásra és egy ebédre a hölgyeménnyel.

  • "Ezt inkább a feleségedtől kellene megkérdezned"

A riporter egy életre megtanulta, hogy miért kemény dió Ibra arcán lévő hegekről, karcolásokról érdeklődni...

Te kinek adnád az Aranylabdát?x;