Bajnokok Ligája

Mindent megteszünk a továbbjutásért - Pintér Attila

Az izraeli Maccabi Tel-Aviv lesz a magyar bajnok Győri ETO FC labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni központjában megtartott hétfői sorsoláson az is kiderült, hogy az első találkozóra Győrben kerül sor. Az izraeli együttest két hete Paulo Sousa, a Videoton FC korábbi portugál vezetőedzője irányítja.

"Paulo Sousa érkezésével biztos, hogy fog változni a játékoskeretük és a játékfelfogásuk is. Masszív csapat, amely játssza a futballt. Nem lehet más a célunk, mint a két mérkőzés alapján olyan eredményt elérni, hogy mi jussunk tovább" - idézte a magyar klub honlapja Pintér Attila vezetőedzőt.

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője hozzátette: nincsenek információik a csapat erősségét illetően, ám Paulo Sousa filozófiáját ismerik, ez pedig talán megkönnyíti a felkészülést. Az első mérkőzést július 16-án vagy 17-én, a visszavágót pedig 23-án vagy 24-én játsszák. A Győrnek a csoportkörbe jutáshoz három párharcot kell sikerrel megvívnia.