Kézilabda

Nem szeretnék más csapatban játszani - Zácsik Szandra

Zácsik Szandra a Ferencváros és a magyar válogatott átlövője jelenleg sérült. Ha minden jól, megy márciusban már pályára léphet, de addig minden meccsen kint van és szurkol a csapatnak.

Zácsik Szandra nem szeretne máshol játszani

Zácsik Szandra a DigiSport Reggeli Start műsorában beszélt arról, hogy nem szeretne a Fradin kívül más csapatban játszani. Szeret itt lenni és szeret Elek Gáborral együtt dolgozni.

„Minden Fradi-meccsen ott vagyok, szorítok a társaimnak. Ez a Fradi-közösség egy nagyon fiatal társaság, szeretem őket, ezért jöttem vissza a klubhoz; most is nagy segítség, hogy nem vagyok sérülten egyedül, hanem köztük lehetek minden nap. Hogy milyen Elek Gáborral együtt dolgozni? Nagyon jó! Amikor akaratom ellenére elmentem a csapattól, ő jelezte: visszavár. Szeretek vele dolgozni.”

Sérülése miatt sajnos az Európa-bajnokságot is ki kellett hagynia Zácsiknak: „A legrosszabb érzés, hogy szurkolóvá kellett válnom, miután az Eb-n sem vehettem részt. Kettős érzésekkel szorítottam a lányoknak: örültem a bronznak és keserű voltam, hogy nem lehetek velük. Az érmet annak köszönhették, hogy csapatként léptek fel minden meccsen. Nem tagadom, láttam a magam helyét is a válogatottban, nagyon együtt éltem velük” - utalt a decemberi Eb-re.

Elmondta, milyen büszke párjára, jelenleg a magyar válogatottban szereplő Szöllősi Szabolcsra. „Nagyon elégedett vagyok Szabolcs teljesítményével, bebizonyította, hogy a válogatottban a helye. A csapat egyelőre nem az elképzeltek szerint játszik, a továbbjutás megvan, most jönnek a fontos meccsek, de egyelőre lassú víz a játékunk, fáradtságot is érzek, de bármi lehet még.”

A teljes interjút megnézhetitek itt: