Női kézilabda

Szerződéshosszabbítások a Fradinál

A keddi sajtótájékoztatón kiderült, hogy a két válogatott játékos, Cifra Anita és Zácsik Szandra nyáron lejáró szerződését újabb három évvel meghosszabbították az FTC női kézilabda csapatánál.

Sajtótájékoztatót tartott az FTC-Rail Cargo Hungaria, ahol kiderült, hogy a Rail Cargo Hungaria továbbra is a csapat szponzora marad. Magyarország piacvezető vasúti árufuvarozó vállalata immár harmadik éve támogatja a fővárosi csapatot. Az együttműködés alapját a közös értékek képezik: a versenyben való helytállás, az elkötelezettség, a fegyelem, az együttműködés és a megújulás képessége.

"Nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk a csapat töretlen fejlődéséhez és egyre fényesebb eredményeihez. A csapat sokat tett azért, hogy vállalatunk névváltása eredményesen zárult. A Rail-Cargo Hungaria nevével a sporttudósításoknak is köszönhetően milliók ismerkedhettek meg" - mondta Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Kökény Beatrix hasonlóan vélekedett a támogatásról: "Nagy öröm számunkra, hogy névadó támogatónk egy újabb évre kötelezte el magát mellettünk. A Rail Cargo Hungaria az a támogató, amely a legnehezebb időkben állt mellénk, a sikereink kezdetén, az út elején."

Egy új szponzort is bemutattak a sajtótájékoztatón. A Q Pharma Kft. arany fokozatú partnere lett az egyesületnek. Továbbá hosszabbított az Opel Magyaroroszág Zrt, amely stratégiai együttműködést írt alá a szakosztállyal, valamint a Vodafone Magyaroroszág marad továbbra is az FTC kézilabda szakosztály kiemelt kommunikációs partnere.

A klubnak nem csak a szponzorokkal sikerült szerződéseket hosszabbítani, hanem két meghatározó játékosával is. Cifra Anita és Zácsik Szandra újabb három évre szóló szerződést írt alá.

"Az elmúlt másfél évben nagyon jól éreztem magam. Úgy gondolom, nagyon jó helyre kerültem. Jó munkát végzünk és emellett sikeresek is vagyunk. Örülök, hogy megkeresett az FTC vezetősége és, hogy maradhatok" - mondta Cifra Anita.

Zácsik Szandra már 2006 óta a csapat tagja, másfél év ljubljanai kitérőt leszámítva. "Hasonló érveket tudok felhozni, mint amikor hazajöttem Szlovéniából. Jó a közösség, fiatal a csapat és most már a BL-ben szerepelünk. Könnyű volt megegyezni, mert mindkét félnek az volt a célja, hogy itt maradjak. Magyarországon nem is igazolnék más klubhoz!"

Az év végén további három játékosnak, Deáki Dórának, Kovacsicz Mónikának és Pastrovics Melindának jár le a szerződése. "A lejáró szerződésű játékosokkal folyamatosan tárgyalunk, de a velük való megállapodás egyelőre még a jövő kérdése" - zárta a sorait a játékosok szerződésével kapcsolatban Kökény Beatrix ügyvezető.