Női kézilabda

Zácsik nyáron szülési szabadságra megy

A szezon végén megszakítja karrierjét az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar női kézilabda-válogatott átlövője, Zácsik Szandra.

Zácsik gyermeket szeretne

Zácsik nyáron kel egybe párjával, a Csurgói KK és a magyar válogatott játékosával, Szöllősi Szabolccsal, majd gyermeket szeretne, ezért döntött úgy, hogy szezon vége után magánéletére koncentrál.

"Mindenki tudja, hogy a Fradi a második családom, rengeteg szeretetet kaptam itt, sok szép emlék köt a klubhoz, de most az életemnek egy olyan szakaszába érkeztem, amikor másfajta feladatok várnak rám. Korábban már közöltem a vezetőséggel, minden vágyam, hogy gyermekem legyen, ezért a szezon végén szeretnék lezárni az életemben egy korszakot, hogy egy új, hasonlóan boldog időszak kezdődhessen. Természetesen a Fraditól nem fogok elszakadni, amikor tehetem, kilátogatok a mérkőzésekre, hiszen ide tartozom" - mondta Zácsik.

Az átlövő tehát biztosan kihagyja a decemberi, hazai Európa-bajnokságot, és kérdéses, hogy vajon látjuk-e még valaha a magyar válogatott és a Ferencváros mezében játszani. Nyárig azonban még feladatok várnak rá hazai porondon, hiszen amint arról a hatharom.com beszámolt, szerdán a Fehérvár KC ellen fejezi be a női bajnokság alapszakaszát a már biztos második helyezett Fradi, a rájátszás elődöntőjében pedig a Dunaújvárossal mérkőzik majd meg.