AC Milan

Ibrahimovic és Thiago Silva távozhat - Galliani

Adriano Galliani nem tartja kizártnak, hogy az AC Milan Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva nélkül kezdi meg az új idényt. Az olasz klub alelnöke szerint mindkét játékos távozhat.

Könnyen lehet, hogy az AC Milan vezetői meggondolják magukat, és túladnak két klasszis játékosukon. A Paris Saint-Germain egy hónapja 46 millió eurót ajánlott Thiago Silváért, ám az olasz klub akkor még nemet mondott, sőt, Zlatan Ibrahimovic kapcsán sem voltak hajlandóak egyezkedni. Azóta változott a helyzet, és Adriano Galliani elnöke szerint akár mindkét játékos távozhat.

Adriano Galliani, AC Milan

"Minden megtörténhet az életben, a piac állandóan változik - nyilatkozta Galliani az edzőtábor sajtótájékoztatóján. - Nem azt mondom, hogy biztosan távoznak, de bármi előfordulhat. Olyan dolgok történhetnek, amelyekre nem számítottunk. Sokáig tart még az átigazolási időszak, ki tudja mi lesz addig? Tavaly például nem gondoltam volna, hogy a végén megszerezzük Antonio Nocerinót. Bármi is történik, augusztus 31-én a Milan kerete versenyképes lesz."

A Chelsea szívesen vinné Ibrahimovicot, és minden bizonnyal Thiago Silváról sem mondott még le a PSG.