Serie A

Ha nem is az edzőváltás a tét a Juventusnál, de...

  • varin

A Lazio elleni rangadón most már magához kellene térnie az Öreg Hölgynek.

Nagyon sokáig úgy beszélhettünk a Juventusról, mint amely nemhogy kihívója lehet az Internek, de ténylegesen bajnokesélyes is. Az Öreg Hölgy szekere azonban megakadt és bár nincs különösebb realitása annak, hogy egy római vereség Max Allegri állásába kerül majd, azért a szurkolói hangok már felzúgtak a helyzet okán.

4230842

A BL-indulást ugyanis elbukni nagyon nehéz lenne, de a 8 pontos fór korántsem életbiztosítás. A Lazio elleni rangadó után ráadásul a kupában is következnek a Sasok, majd a bajnokságban két nagy rangadó, a Fiorentina és a Torino ellen. A legrangosabb kupasorozatba való kvalifikálás mellett az ellenségek legyőzése is fontos szempont, az Inter kiesésével pedig a Coppában már favoritnak is tekinthető a Juve.

De a forma korántsem jogosítja fel egy 100%-os futamra a torinóiakat, hiszen a Juve hiába nem érdekelt a kupatavaszon, borzalmas szériát fut.

Vlahovicsék az utolsó 8 bajnokijukon 7 pontot szereztek úgy, hogy ebből 5 hazai meccs volt.

Ponttal távozott az iparvárosból az Empoli, az Udinese, az Atalanta és a Genoa is, ez pedig joggal paprikázta fel a híveket. Általános vélekedés szerint ezt a mostani eredményt a Juve bárkivel tudná hozni, és bizony kicsit feledtetni látszik a tökéletes őszt a mostani 2 hónap.

És hiába a Lazio hasonlóan botrányos szériája, az Olimpicóban nyerni szintén betonkemény küldetés. A rómaiak kispadját Igor Tudor foglalta el, aki korábban Olaszországban már vezette az Udinesét és a Veronát is, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Izgalmas mindenesetre, hogy a horvát szakvezető éppen az ellen a Juventus ellen debütál, ahol 110-szer is pályára lépett. Tudor a székfoglalójában elmondta, nagyon örül, hogy visszatérhet Olaszországba, ő pedig hosszútávon gondolkozik a kispadon.

[4230842] 2024-03-30 18:00:00 Lazio - Juventusx

Nyilván sok konkrétumot nem árult el a mester, mindenesetre eléggé valószínű, hogy a Lazio visszaáll az általa preferált 3 védős rendszerhez. Illetve Provedel is sérült, így hátul Mandas előtt a Gila, Romagnoli, Casale hármas kezdhet. A Juventusnál is akadnak problémák, hisze a Milik-Vlahovics csatárpáros nem léphet pályára, így Kean és Chiesa leszek a támadósorban.

Nagyon nehéz így tippelni erre a meccsre, a formák mindkét oldalon aggasztóak, a Laziónál zajlik a kísérletezés, a Juventusnál pedig Vlahovics hiánya okozhat gondot.

Őszinték leszünk, nem tudunk ilyen körülmények között nagyon alapos tippet megfogalmazni erre a meccsre, így bátrak leszünk. A Juventusnál és a Laziónál is voltak mostanság 4 gólos meccsek, így mi most rámegyünk erre a forgatókönyvre, méghozzá zsíros oddson, de azért maradjunk az mikrotétnél.

{"headTitle":"Lazio-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól felett","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4230842] 2024-03-30 18:00:00 Lazio - Juventusx;