Olasz Kupa

Hiába tűnik országos fixnek, lehet nehéz meccse a Juventusnak

A kupa favoritja az Inter és a Milan kiesésével a Juventus, ezen az úton pedig a negyeddöntő sem lehetne gond.

Fiorentina-Atalanta és Lazio-Juventus Olasz Kupa-elődöntőket rendezhetnek áprilisban a papírforma szerint. Ehhez azonban az Öreg Hölgynek be kell húznia a kötelezőt, ám mint az az oddsokból is látszódik, ez elvileg problémamentesen sikerülhet. Lássuk, mi szólhat a vendégek mellett!

Hát nem az a tény, hogy a Frosinone még sosem győzte le a Juventust semmilyen sorozatban, az már inkább, ami Nápolyban történt. Bár mondhatjuk, hogy jelenleg sokkal másabb dolog a Maradonában nyerni, mint a Juventus arénájában, ha néhány hete képes volt egy csodára az újonc, még akár most is összejöhet valami.

Összességében egyébként nem fut rossz szezont a szebb napokat is megélt, igen nagy edzőtehetségnek kikiáltott Eusebio Di Francesco csapata, hiszen a megszerzett 19 pont még akkor is jól fest, ha az utolsó hat bajnokin csak 1 pont jött össze a kékeknek. A tehetség is megvan a Roma mellett található városka csapatában, hiszen a pletykák szerint Matias Soule vagy Enzo Barrenechea aligha marad sokáig a klubnál.

Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a Frosinone a nápolyi négyes mellett 25 bajnoki rúgott gólnál tart, ami több, mint mondjuk a Torinóé vagy a Lazióé.

Ami a hazaiakat illeti, a menetelés töretlen, az Inter és a Milan kiesésével pedig azért két komoly vetélytárs távozott - nyerhető ez a négyes  Allegriék számára. Kean, De Sciglio és Rabiot sérültek, Vlahovics pedig vélhetően pihenőt kaphat, így Milik mellett Yildiz kezdhet, de Perin, Gatti és Weah is az első perctől pályán lehet.

Nem könnyű meccs tippelési szempontból, nem szívesen húznánk be a szokásos sima Juve-sikert, hiszen nincs arról szó, hogy megindokolhatatlan a Frosinone bravúrja. Ibrahimovicéknak a teljes szezonban mindössze két olyan vereségük van, amikor gólt sem szereztek, a nápolyi négyes után pedig nem hisszük, hogy egy 0-0-ért érkeznének a vendégek. Véleményünk szerint 1 lőtt góllal nem jut majd tovább a Juve 90 perc alatt, így egy ázsiai gólszámos ötletet néztünk ki a torinói meccsre.

 

✅ Tipp #1: Juventus 2.0 gól felett @1.88