Serie A

Ki bukja a kötelezőjét? - tipp a Juve, a Milan és az Atalanta meccsére

A három nagy győzelme kombiban triplázó felett fizetne. Lássuk, melyik bukhat!

Atalanta-Udinese

Kiváló eredmények után érkezik az Atalanta egy újabb kötelező 3 pontért, hiszen az utolsó 5 meccséből 4-et megnyert, Rómában pedig az 1-1 nem rossz eredmény. A Frosinonénak lőtt ötös értékét tovább növeli, hogy Lookman nélkül jött össze a kiütés, de Gasperini problémái egy kicsit még tovább gyűltek, hiszen immáron Koopmeiners sem bevethető. A gólokat számolatlanul kapó Udinese ellen papíron benne van egy újabb kiütéses siker, amiből szerintünk a hazaiak fiatal belgája, Charles De Ketelaere is kiveheti a részét. A 22 éves játékos az utolsó 6 meccsén 4 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott, most pedig nem kizárt, hogy ő játszik majd éket, Scamacca gyengébb formája miatt.

 

✅ Tipp #1: Charles De Ketelaere gólt szerez @3.00

 

Juventus-Empoli

Váratlan oldalát mutogatja ebben az évben a Juventus, amely meglepően eredményes 2024-ben. Persze az óévben sem fukarkodtak Vlahovicsék a gólokkal, de azért inkább a nehézkes 1-0-k voltak fölényben, így némileg váratlan, hogy idén öt meccsen már 18 szerzett gólnál jár az Öreg Hölgy. És ugyan a jó játék néha elmaradozik, de azért továbbra is csodálatos Allegriék szezonja, akik utolsó 16 meccsükből 14-et megnyertek.

Aligha az Empoli ellen szakad meg ez a széria, bármennyire is parádésan debütált Davide Nicola a kispadon (3-0 a Monza ellen). Mi továbbra sem változtatunk a nyertes taktikánkon, amely a Lecce ellen is 2.5-szeres pénzt hozott, idén pedig 21 bajnokiból már 11-szer zöldült.

 

✅ Tipp #1: Pontos végeredmény: 1-0, 2-0 vagy 3-0 @2.10

 

✅ Tipp #2: Eredmény 2 gól után: 2-0 @1.97

 

Milan-Bologna

Ki hinné, hogy a forduló szombati rangadójára Milánóban kerül sor, az év egyik meglepetéscsapata, a Bologna ugyanis bárkit képes ebben a szezonban meglepni. Azt viszont itt fontos leszögezni, hogy a kiscsapat "hivatalosan" is kipukkadt, hiszen kiesett a kupából, a bajnokságban pedig az Udinese-Genoa-Cagliari hármas ellen csak 1 pontra volt jó. Nincs ezzel persze semmi baj, reálisan a vendégeknek a középmezőny alján a helye, de így rendkívül nyugodt kis tavasza lehet Skorupskiéknak. Viszont úgy véljük, az éledező Milan ellen pont nélkül marad a csapat, amelyen Posch eltiltása és Saelemaekers sérülése sem segít sokat.

A Milannak is rendkívül jól megy idén a góllövés, Udinében pedig egy emocionálisan nagyon sokat jelentő győzelmet húztak be Jovicsék, akik a Friuliban még a 83. percben hátrányban voltak. Szintén a Milan mellett szól, hogy a Bologna az egyik kedvenc ellenfele, tudniillik a két fél utolsó 16 meccséből 13-3-0 a mérleg, így mi behúzzuk a hendikepes hazai sikert.

 

 

Tipp #1: Milan -0.75 @1.90