Serie A

Végleg eldőlhet a bajnoki cím! - jön a Derby d'Italia

Ha az Inter otthon tartja a 3 pontot, szinte kijelenthető, hogy bajnok.

Izgalmas februári hónap vár az Interre, amely négy hét leforgása alatt szinte biztosan eldöntheti a Scudettót. A milánóiak hétvégén a Juventust fogadják, jövő héten irány az Olimpico a Roma ellen, majd a hó végén elmaradt meccset pótolnak az Atalantával szemben. Egy jó szériával és a kötelezők hozásával lezárulhat az aranyverseny.

4230758

Simone Inzaghi csapatának előnye a vesztett pontok alapján 4 egység, amelyhez nagyon kellett az elmúlt forduló. Ekkor ugyanis minden az Inter kezére játszott, a Genoa váratlan pontot szerzett a Juve vendégeként, az év egyik legjobb igazolása, Yann Sommer pedig büntetőt védett a Fiorentina ellen. Vagyis ebből a +4-ből akár egál is lehetne. Ha ez nem is jelenti azt, hogy az Internek jó eredmény otthon a döntetlen, de Lautaróék aligha dőlnének kardjukba egy 0-0-val. Otthon persze esélyes az Inter, megközelítőleg azonos oddsot adnak a bukik az 1-esre és az x2-re.

Ráadásul jó hír lehet Inzaghiéknak, hogy Barella és Calhanoglu is bevethető, egyedül Cuadrado maródi. Így nagyjából a megszokott 3-5-2 jöhet a hazaiaktól, Thurammal és Martínezzel a csatársorban. Míg a vendégeknél a megszokott hiányzók mellett Arkadiusz Milik sem játszhat, ő ugyanis rendkívül buta módon kiállíttatta magát az Empoli ellen, majd nem győzött bocsánatot kérni. Így Vlahovics csatártársa a 18 éves Kenan Yildiz lesz, amit egyébként nem bánnak a Juve-fanok, hiszen régóta követelték az ifjú törököt a kezdőbe.

[4230758] 2024-02-04 20:45:00 Inter - Juventusx;10

"Senki sem várta, hogy ilyen pozícióban várjuk most ezt a meccset, főleg ilyen nehéz sorsolás után. Nyilván nem nyerhetünk meg minden meccset, de nem vesztettük el az önbizalmunkat. Nagyon várjuk az Inter elleni derbit" - nyilatkozta Allegri.

Az utolsó nyolc meccsén 7+2-es mutatóval bíró Vlahovics és a szintén parádézó Lautaro gólpárbaja is lehet(ne) ez a mérkőzés, de azért egy ilyen derbi esetében sosem érdemes gólfesztivált várni. Az őszi 1-1 után most sem lepődnénk meg a remin, a 0-0 és az 1-0 a favorit végeredmény, így az underre ránézünk. Mi úgy véljük, az x most olyan eredmény, amit még az Inter oldalán is elfogadnának.

Emellett pedig belapozzuk ezt a derbit, hiszen impozáns meccshez rutinos és kemény spori dukál, Fabio Marescát pedig nem kell félteni, ha kártyákról van szó.


✅ Tipp #1: 2.25 gól alatt @ 1.84

 

✅ Tipp #2: 5.0 lap felett @ 1.80

 

Fogadási határidő: február 04. 20:45


[4230758] 2024-02-04 20:45:00 Inter - Juventusx;