Serie A

Élre állhat a Juventus, mi pedig jó szorzón támogatjuk meg Allegriék tervét

Mivel az Interre nápolyi rangadó vár, ezért ha előzni akar, nem hibázhat a Juventus a pénteki kötelezőn.

Zsinórban három pénteken is pályára lép a Juventus, hiszen a 14-16. fordulóban az Öreg Hölgy nyitja mindig az aktuális fordulót. Ma este a Serie A 2. helyén álló gárda a Monzát fogadja, míg jövő héten érkezik a Napoli, két hét múlva pedig irány Genova. Értelemszerűen a következő fordulóbeli rangadó lesz a legnehezebb feladat, de azért nem a véletlen műve, hogy december első napján is 2 feletti oddsot kapunk a favorit kimenetelre.

Ez persze a hazaiak remek szezonjának "hibája", hiszen a tavalyi újonc mindössze három vereséget szenvedett idén, hazai pályán még veretlen. A fiaskók is az Inter, az Atalanta és a Roma ellen jöttek össze, ugyanakkor nem árt megjegyezni, az együttes otthoni sorsolása több volt, mint kellemes, így tulajdonképpen ez a megszerzett 18 pont még nem is nevezhető annyira acélosnak. Az azonban bizonyosnak látszik, hogy kiesési problémái nem lesznek Raffaele Palladinónak, de nehéz tavasz vár rá, és ha megnézzük az elhullajtott pontokat, akkor nagyon fájhat például egy Lecce, Bologna, Udinese vagy Torino elleni döntetlen.

A Monza felállás valószínűleg maradhat a 3-4-2-1, és mivel Samuele Vignato sérüléssel bajlódik, ismét Lorenzo Colombo lesz az ék, míg a fiatal olasz játékost Mota Carvalho pótolja majd visszahúzódva.

A Juventusnál sincs túl sok kérdés, Massimilliano Allegri ugyanakkor örülhet néhány visszatérő játékosnak. Az Inter elleni rangadón már 30 percet játszó Locatelli visszakerülhet a középpályára, míg Danilo másfél hónap után léphet pályára ismét, ő valószínűleg a padon kezd majd.

Kisebb meglepetésre januárban a Monza nyerni tudott Torinóban, ahogyan hazai pályán is - begyűjtve ezzel a maximális 6 pontot a Juve ellen. Nem biztos, hogy emiatt, de a 2-szeres odds azért masszív a vendégekre, amely egy óvatos ázsiai hendikeppel meg is nézhető.

Illetve már hagyománnyá vált, hogy underezünk az Öreg Hölgy ellen, amire duplán jó okunk van. Egyrészt a vendégek védelme továbbra is ligaelit, másrészt a Monza idén csupán három meccsen ért el olyan eredményt, amellyel ez a tipp vesztes lenne.


✅ Tipp #1: Juventus -0.25 @1.70

 

Tipp #2: Monza 1.0 gól alatt @1.68

 

Fogadási határidő: december 1. 20:45