Serie A

Kiváló oddson visszük el a szokásos Juve-tippet!

3 tizeddel magasabb oddson fogadhatunk a hazai bukinál, ezt pedig vétek lenne kihagyni.

A Fiorentina, a Juventus és a Roma legyőzésével gyakorlatilag eldőlt a bajnoki cím, az Inter két hét alatt 7 pontos előnyre tett szert az Öreg Hölggyel szemben. Ugyan 15 meccs alatt a 7 pontos hátrány szinte semminek tekinthető, a realitások alapján az aranyérem Milánóba vándorol, így viszont Max Allegri csapatának most már inkább hátrafelé kell nézelődnie.

Ugyanis a Milan vasárnap este hozta a kötelezőt a Napoli ellen, így 1 pontra feljött a Juvéra az ezüstéremért vívott harcban. Vlahovicsék hétfő este az Udinesét fogadják, amely elvileg könnyed sikert ígér, hiszen a kisebbik zebracsíkos csapat rettenetes szezont fut.

Hiába az edzőváltás, Gabriele Cioffival is csak szenved az Udine, a 16 meccsen aratott 2 győzelem mellé még igen jól is fest a csak -7-es gólkülönbség. Az északi csapat az utolsó öt meccsén nem tudott nyerni, amelyből igazán csak a Monza elleni 0-0 fájhat, ugyanakkor a Juve után a Cagliari, a Genoa és a Salernitana ellen már bőségesen lehet pontokat gyűjteni.

[4230767] 2024-02-12 20:45:00 Juventus - Udinesex;5

Nem rossz csapat az Udinese és meggyőződésünk, hogy nem is fog kiesni, de Torinóban azért pont és rúgott gól nélkül maradnak. Az Inter ellen sokat kritizált Vlahovics lehet, hogy pihenőt kap, de Milik és Chiesa így is meg tudják majd oldani a kötelezőt.

A jól megszokott Juve-tippnél maradunk, ami idén nagyon sokszor zöldült már, ahogyan a két csapat utolsó négy meccsén is mindig nyert. Ráadásul a Tippmixpro erre a kombira közel 2.40-et fizet, míg máshol 2.10-ért adják az 1-0, 2-0 és 3-0-s végeredmények opcióját.

 

[4230767] 2024-02-12 20:45:00 Juventus - Udinesex;