EURO 2024

Ha kezd Lewa, jó eséllyel lehozza nekünk ezt a tippet

  • gb1

A lengyelek fő riválisa vélhetően nem Észtország lesz az Eb felé vezető pótselejtezős úton.

A csütörtöki napon végre újfent lesznek igazi tétmeccsek, az a bizonyos tét pedig nem más, mint az Eb-részvétel. Amint azt már több előzetesünkben is érintettük, a pótselejtezőben a Nemzetek Ligája 2022/23-as rangsora alapján kvalifikálták magukat a csapatok, mint az emlékezetes, a magyar válogatott is így vívta ki helyét a 2020-as kontinenstornán.

A "vigaszágon" 12 nemzeti csapat három ágra osztva küzdhet meg a három fennmaradó indulási jogért, de mélyebben most nem mennénk bele a formátum elemzésébe. Az "A ág" egyik favoritja Lengyelország lehet, amely az elődöntőben Észtországgal meccsel, a döntőbe jutás esetén pedig a Wales-Finnország győztesével mérheti össze tudását.

 

Csapathírek

A lengyelek az egész playoff legerősebb csapata, így nem csoda, hogy mindenki azt várja, hogy kijutnak a németországi viadalra. Michal Probierz fiai a selejtezők során mondjuk nem mindig tudták érvényesíteni a papírformát és a tabellát elnézve láthatjuk, hogy főleg idegenbeli bukdácsolásuk miatt kell pótselejtezniük. Hazai környezetben 2-2-0-val zártak Lewandowskiék és négy meccsen csak két gólt kaptak, ez bőven adhat okot a bizakodásra. 

Tudtad? Az Eb-selejtezős kudarc a korábban a tornát Portugáliával megnyerő Fernando Santos állásába került, akinek utódja, Michal Probierz eddig négy meccsen veretlen a Sasokkal!

Észtország jó mélyről, a Nemzetek Ligája D-csoportjából harcolta ki a playoff-helyet, ám a selejtezőkben nem volt számára sok köszönet. A csapat egy árva ponttal és 2-22-es gólaránnyal zárta az F-csoportot, ez azért elég árulkodó, nem is kérdés, hogy ez az egyik legsimábbnak tűnő párosítás. 

[4369679] 2024-03-21 20:45:00 Lengyelország - Észtországx

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mire érdemes fogadni?

A lengyelek stílusát talán a svédekéhez lehet hasonlítani mostanság, türelmes, kivárásra és masszív védekezésre alapoznak Lewandowskiék. A svédek mellesleg oda-vissza, 7-0-s összesítéssel verték az észteket és a a lengyelektől sem várunk mást, mint sima, hendikepes győzelmet. Örömfoci lehet ez a nehéz időszakot megélt Sasoknak, akikre nem félünk behúzni egy magasabb ázsiai hendit. Ha pedig kezd az újra remek formában lévő, az idényben már 20 gólnál járó Barcelona-ász, akkor bizony ilyen szorzón megérheti behúzni, hogy beköszön az észteknek is.

{"headTitle":"Lengyelország-Észtország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lengyelország -1.75 (ÁH)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lengyelország nyer + Lewandowski lő gólt","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4369679] 2024-03-21 20:45:00 Lengyelország - Észtországx;