Sportfogadás

Ennyire esélytelenek lennének a lengyelek?

A magyar sportfogadók mindössze 14 százaléka gondolja úgy, hogy Lengyelország legyőzheti Olaszországot.

A magyar fogadók nem sok esélyt adnak a lengyeleknek. - Fotó: Archív

Vasárnap megkezdődik a Nemzetek Ligája csoportkörének negyedik fordulója, a nap mérkőzése pedig egyértelműen a Lengyelország-Olaszország találkozó lesz. A felek eddig nem sziporkáztak az új sorozatban, és akkor finoman fogalmaztunk. Ennek köszönhetően mind a lengyelek, mind az olaszok győzelmi kényszerben lépnek pályára, pláne, úgy, hogy döntetlen esetén a portugálok játék nélkül, két kör után behúznák a csoportot.

A felek egyébként szeptember elején már összemérték tudásukat, akkor fordított pályaválasztással 1-1-es remit hoztak össze, úgy, hogy az olaszok a 78. percben, büntetőből tudtak csak egyenlíteni.

1x2    
Lengyelország Döntetlen Olaszország
2.80 3.00

2.55

Mindezeknek köszönhetően a bukmékerek szerint tipikus háromesélyes mérkőzésről beszélünk, hiszen az állami iroda a hazaiakra 2.80-szoros oddsot ajánl, Olaszországra 2.55-szöröst, míg a remi 3.00-szoros szorzón fogadható.

A honi sportfogadók szerint viszont a lengyeleknek nincs sok esélyük a győzelemre, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 44 százaléka döntetlenre, 42 százalék az olaszokra, míg a maradék 14 százalék (!) a hazaiakra tett fel pénzt.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2710694] 2018-10-14 20:45:00 Lengyelország - Olaszországx;