La Liga

Lehet hülyeség lesz, de ezt az oddsot megpróbáljuk

  • mr.blonde

Jó passzban van a kiesés elöl menekülő Cadiz, így a Sociedadnak nem lesz könnyű dolga.

Péntek este a Real Sociedad-Cadiz találkozóval rajtol a La Liga hétvégi fordulója, a fogadóirodák számai alapján pedig országos egyesnek néz ki a találkozó. A fogadók azonban nyomják fel a hazai csapat szorzóját, ami nem véletlen és egyben jelzi, trükkös meccs is lehet akár ebből. 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

Csapathírek 

Bár a Sociedad az év elején úgy tűnt, hogy akár BL-helyre is odaérhet idén is, a jelek szerint a kettős terhelés felzabálta tavaszra a csapatot. A baszkok csak a hatodik helyen állnak a tabellán, nagyon kaotikus eredményeket szállít, a 10 forduló formatabellán csak a 12. helyet foglalja el. 

A változó eredmények mögött a rengeteg sérült is közrejátszik, a helyzet pedig ebből a szempontból péntekre sem lesz túl rózsás. Merquelanz, Odriozola, Munoz, Elustondo, Zakharyan és Kubo sem bevethető, ezzel együtt a kezdőcsapat elég pofásan fog majd kinézni.

A Cadiz az elmúlt 3 meccsen 5 pontot tudott összeszedni, ezzel pedig megkezdte a menekülést a kiesés elöl. Két ponttal van a vonal mögött, egy-két bravúr eredmény pedig meglökhetné a csapat önbizalmát, mint ahogy az Atlético Madrid múlt heti legyőzése. A Cadiz kapcsán viszont ki kell emelni, hogy elsősorban odahaza tud alkotni, idegenben meglehetősen súlytalan és még nem tudott a szezonban meccset sem nyerni. 

[4205628] 2024-03-15 21:00:00 Real Sociedad - Cadizx

Mire érdemes fogadni? 

Bár adná magát, mi azért 1.50 körüli szorzón inkább nem tennénk a hazai kimenetelre. Ennél magasabb szorzót látnánk szívesen, értéktelen oddsot pedig nem szabad erőltetni. 

 

A két csapat utolsó 3 egymás elleni mérkőzése egyaránt 0-0-ra végződött. 

 

Nem csak ezek alapján véljük úgy, hogy itt most sem lesz gólparádé. A Cadiz nem fog túl sokat kockáztatni, nekik akár egy pont is életmentő lehet  A Sociedad viszont hazai pályán muszáj lesz, hogy előre menjen, így hátul sebezhető lesz, mint ahogy az elmúlt hetekben is az volt. 

Ebből a gondolatból kiindulva kockáztatnánk meg azt a tippet, hogy mindkét csapat gólt szerez. Nem egy életbiztosítás ez a választás, viszont cserébe szokatlan magas szorzót kapunk erre a kimenetelre, hogy egy szimpla Gól/Gól tippet ritkán lehet 2.50-es odds felett rakni egy topligás meccsen. 

{"headTitle":"Real Sociedad - Cadiz ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4205628] 2024-03-15 21:00:00 Real Sociedad - Cadizx;