Bajnokok Ligája

Biztonsági tippet hozunk az Inter - Sociedadra

Ugyan csak a csoportelsőség a tét Milánóban, látva a többi csoport alakulását, nem ildomos a második helyen továbblépni.

A nagy kérdések már eldőltek a Bajnokok Ligája D-csoportjában, hiszen az Inter és a Real Sociedad kiemelkedett ebből a kvartettből, a Salzburg és a Benfica nem tudott felnőni a két éllovas szintjére. Ennek ellenére a csoportelsőség fontos lehet mindkét oldalon, hiszen nagy segítség lehet a februári, egyenes kieséses szakaszra egy könnyebb sorsolás.

Bayern München, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Dortmund, Manchester City, Barcelona. Így néz ki jelenleg a listavezetők névsora a BL-ben, ha pedig bármelyik fél a szívére teszi a kezét, vélhetően maximum a Dortmunddal meccselne már a legjobb 16 között. Ez lesz tehát a tétje a keddi ütközetnek, hiszen a győztes őket vélhetően elkerüli (egy-két első helyen még lehet változás), márpedig a tavalyi BL-döntős Inter is a kellemesebb sorsolásának is köszönheti, hogy a fináléig masírozott.

Mind a két gárda bombaformában van, az Inter eddig mindössze egy tétmeccset bukott, a Sociedad pedig hármat, igaz mindhárom rangadó volt. A milánóiak vezetik a Serie A-t, az utóbbi hetekben két nagy rangadót is játszott, a Juventus-Napoli duó ellen pedig négy pontot szerzett Inzaghi gárdája. A hétvégén egy laza négyest gurított az Udinesenek, minden klappol tehát jelenleg Milánó kék felén.

Azonban egyes hírportálok így is tartalékos Intert várnak, ami azért minket meglepne, pláne úgy, hogy az Udine elleni második félidőt már ellazsálhatta a gárda, míg a következő bajnoki csak vasárnap lesz. A három hiányzó Benjamin Pavard, Stefan de Vrij és Denzel Dumfries.

A Real Sociedad ugyan csak a hatodik a spanyol bajnokságban, egyre jobb formában van Igaol Alguacil kerete, akik immáron hét tétmeccs óta veretlenek, sőt idén csak a Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid hármastól kaptak ki. Ez egyrészt jó jel, másrészt az Inter jelenlegi szitnje a legjobb spanyol klubok magasságában lehet, ellenük pedig - ha nem is sima - de rendre vereségben volt részük a baszkoknak.

A BL-ben a továbbjutás már így is extra, a jobb gólarány révén pedig nekik elég a San Siróban egy iksz is, ami mindenképp könnyebbség. Mindössze Mohamed Ali-Cho és Ander Barrenetxea marad ki a vendégek részéről.

Mire érdemes fogadni?

Ne szépítsük, bombaformában van az Inter, nagyon összeállt most a gárda, a sérülések pedig nem befolyásolják egyelőre komoly szinten a csapatjátékot. A szeptemberi találkozó 1-1-re zárult, akkor a Sociedad érezhette azt, hogy kiénekelték a sajtot a szájukból, miután az Inter nem tudott sok mindent csinálni a 90 perc során, végül a hajrában brusztolta ki az egyenlítő találatot.

Olaszországban azért más lehet a játék képe, azóta eltelt közel három hónap, az Inter formája pedig adott ahhoz, hogy most egyértelműen a győzelemre játsszon. A Sociedad azonban a csoportkörökben rendre a legjobbak között van, izgalmas 90 percnek ígérkezik. Nálunk az Inter a favorit, azonban egy biztonsági tippet érzünk a legjobbnak erre az ütközetre, méghozzá, hogy a vége Inter vagy döntetlen lesz, emellett pedig 3.5 gól alatt maradnak a felek.


✅ Tipp #1: Inter vagy döntetlen és 3.5 gól alatt @1.63

Fogadási határidő: december 12. 21:00