La Liga

Lapokkal nyernénk nagyot a baszk derbin

  • varin

A liga legsportszerűbb csapata látogat az egyik legsportszerűtlenebbhez. Ha baszk rangadó, akkor kártyák!

Igazi rangadóval zárul a 29. forduló Hispániában, hiszen a Real Madrid a Valenciát fogadja hazai pályán. Természetesen erről a meccsről is bővebben olvashattok majd, ám most nézzük át az előételnek tökéletes Deportivo Alaves-Real Sociedad találkozó esélyeit.

{"headTitle":"Deportivo Alaves-Real Sociedad","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-18 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Deportivo Alaves","odds":"4.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Real Sociedad","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Vagyis baszk rangadóval indul a csütörtök este, amely azért fogadási szempontból nem egy egyszerű felállás. Az Alaves a visszatérését követően a kiesés ellen menekülő Espanyoltól szenvedett vereséget, míg a Sociedad az Osasuna elleni kötelezőt nem tudta hozni hazai pályán.

Az idei szezontól viszont igazán már csak a vendégek remélhetnek izgalmakat, hiszen vesztett pontok alapján egyetlen egységre vannak a dobogótól, viszont az EL-indulásról is lecsúszhatnak egy gyengébb hajrával, így a hátralévő fordulók rendkívül nagy jelentőséggel bírnak Isakék számára. Ugyanez az Alavesnél kevéssé mondható el, mert bár igaz, hogy csak hét pontra vannak a kiesőhelyezett Mallorcától, azért az nagy csoda lenne, ha végül Joseluék búcsúznának.

Véghajrájához érkezett a Totó játékunk, ne felejts el tippelni!

Eltiltott mindkét csapatnál akad, Pacheco kapus (25/0) az Alavesnél, míg Merino (27/3) a Socinál nem léphet pályára, de rajtuk kívül is több még a kérdőjeles elem.

Ha baszk rangadó, akkor természetesen érdemes gondolni a lapokra. Egyik csapat sem indította jól az újrakezdést, ráadásul ősszel is játszottak egy 6 sárgás találkozót, miként Santiago Jaime Latre sporttárstól sem idegen a kártyaosztogatás.

Mivel azonban a Sociedad a liga egyik legsportszerűbb csapata, szemben a Deportivóval, amely hazai pályán 3,5 lapot átlagol, talán nem csoda, hogy ezt a kategóriát megnyeretjük a hazai együttessel.

{"headTitle":"Deportivo Alaves-Real Sociedad","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-18 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Deportivo Alaves 3.5 lap felett","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3093544] 2020-06-18 19:30:00 Alaves - Real Sociedadx;