Bajnokok Ligája

Újra lehozza ezt a két fogadást Mbappé a BL-ben?

A francia sztár körül fogy a levegő Párizsban, de a BL-ben nem rizikózhat Enrique.

A Real Sociedad - PSG meccs előzetesében már írtunk róla, hogy Kylian Mbappé helyzete a PSG-nél kifejezetten nehéz, hiszen az idény végén szinte biztosan távozik a párizsi klubtól, amit nehezen fogad el Nasser Al-Khelaifi, a klub elnöke.

A legutóbbi három bajnokit nem is játszotta végig, a Monaco elleni pénteki bajnokin lecserélték a félidőben, a spanyol vezetőedző pedig így fogalmazott, amikor a sajtótájékoztatón Mbappé cseréje szóba került.

Ez száz százalékban az én döntésem volt. Egyszerűen előbb vagy utóbb ki kell derülnie, hogyan játszunk Kylian Mbappé nélkül, ezt már legutóbb is elmondtam. Azért döntöttem így, mert ez szolgálja a csapat érdekeit” – mondta a mérkőzést követően Luis Enrique.

A keddi találkozót megelőző sajtótájékoztatón is természetesen szóba került, ahol arról kérdezték Enriquét, hogy kezdeni fog-e a tékozló fiú. "Talán igen, talán nem, ki tudja" - jött a szűkszavú válasz.

Azonban minket nagyon meglepne, ha nem játszaná szinte végig Mbappé a találkozót, ugyanis a bajnokságban belefér a könnyelműség, a BL-ben viszont nem lehet hibázni. Ebből a helyzetből ha kiesik a PSG, Enrique pozíciója is veszélybe kerülhet.

 

Legjobb fogadások Mbappéra

A Tippmixpro kínálatát böngészve, érdekes piacokra kapunk szorzót a franciát illetően. 

A kapura lövési kísérletei mellett akár arra is fogadhatunk, hogy Mbappé hányszor fog lesre futni.

Ahogy a beharangozóban is írtuk, várhatóan a Real Sociedad fog irányítani, míg a PSG lehet az, aki kontrákból veszélyeztethet. Márpedig ez a lesek számára is optimális, hiszen gyors kiugratások után többször is lesre futhat Mbappé. Az odavágón kétszer fújták be a lest a francia csatárra, így duplázó felett egy alapvetően kontrára berendezkedő PSG-re szintén jó opció lehet.

A kapura lövési kísérletekből is kiveheti a részét Mbappé, ahogy az odavágón is. Akkor hét lövési kísérletig és egy gólig jutott, most négy lövéssel már szép szorzót tudnánk fogni.


✅ Tipp #1: Kylian Mbappe lesek száma 1,5 felett @2.26

✅ Tipp #2: Kylian Mbappé 3.5 lövés felett @1.93

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 5. 21:00

 

[4384187] 2024-03-05 21:00:00 Real Sociedad - Paris Saint Germainx;