La Liga

Újabb rangadót vehet sikerrel a Real Madrid

  • mr.blonde

Elég meggyőzően teljesít a Real Madrid az újraindulás óta, így a botladozó Sociedad ellen is favorit a győzelemre.

Komoly lehetőség előtt áll a Zidane-legénység, hiszen a Barcelona pénteken fontos pontokat hullajtott a Sevilla ellen. A katalánoknak csak 0-0-ra futotta az egykori Real-edző, Julen Lopetegui csapata ellen, tehát a Királyi Gárda átveheti az első helyet a tabellán, amennyiben győzelmet ér el San Sebastiánban.

[3093561] 2020-06-21 22:00:00 Real Sociedad - Real Madridx;5

A két együttes közül egyértelműen a madridi alakulat tudta jobban elkapni a fonalat a szünetet követően, hiszen a blancók két meggyőző győzelemmel rendelkeznek a visszatérés óta. A hat rúgott gól is pozitív statisztika, a Valencia ellen mutatott játék pedig kifejezetten tetszetősre sikeredett.

Egyre jobban működik a Hazard-Benzema páros, de a hosszú idő után visszatérő Asensio is gólt tudott szerezni, szóval Zidane most nincs rossz helyzetben. Mondjuk ezt akkor is, ha Isco izomsérülés miatt a Valencia elleni meccsen hetekre kidőlt a sorból.

A másik oldalon baszkoknál egyelőre nem akar összeállni a játék, a csapat két gyenge meccset játszva összesen egy pontot kapart össze az Osasuna-Alaves duó ellen. Ez nem túl acélos teljesítmény, így nagyon fel kell kötniük a gatyájukat a Real ellen. Ezt a törekvést mindenképpen nehezíti, hogy továbbra is sok a Sociedad sérültje, ráadásul Zadula kipirosozta magát legutóbb.

 

Mire érdemes fogadni?

Tekintve, hogy nézők nélkül játsszák ezt a mérkőzést, túl sok mindent nem tudunk felsorolni a Sociedad melletti érvként. A két csapat aktuális formája között ég és föld a különbség, a játékoskeretek között pedig szintén nagy a differencia.

Véleményünk szerint jelen pillanatban megéri a felülni a Real Madrid-vonatra, hiszen az eredmények mellett a játék is jól megy a csapatnak. A Sociedad a kényszerszünet előtt nagyon szépen teljesített, de a pauza megtörhette a lendületet, a negatív trend pedig nem a topformában lévő királyi gárda ellen fog megtörni.

{"headTitle":"Real Sociedad - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-21 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid nyer ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3093561] 2020-06-21 22:00:00 Real Sociedad - Real Madridx;
20200619141501