Bajnokok Ligája

Ezt a párharcot a PSG csak elbukhatja! - tippek a Sociedad elleni odavágóra

A kötelezőnél is kötelezőbb itt a továbbjutás a franciáknak, de az ilyen párharcokban lehet a legnagyobbat bukni.

Elméletileg az egyik legegyértelműbb párharccal folytatódik a BL egyenes kieséses szakasza. A PSG-Sociedad felállásban a baszkok továbbjutása közel 4-szeres pénzt fizetne, de az elmúlt évek BL-szezonjaiból azért megtanulhattuk, a francia bajnokot bárki képes lehet meglepni. Lássuk, mi a legjobb tipp a párizsi odavágóra és reálisak-e a háromesélyes oddsok!

4384179

Változatlan ütemben zajlik a francia pontvadászat, amely arra lenne hivatott, hogy felkészítse a PSG-t a nagyobb feladatokra. Ez azonban idén sem jön össze, hiszen Luis Enrique csapata problémamentesen húzza be az aranyérmet, amely nyilván nem könnyíti meg a csapat erejének felmérését. A párizsiak a BL-csoportkört végigszenvedték, és talán ebből joggal gondolhatjuk, hogy azért nem a sorozat egyik favoritjáról beszélhetünk.

Minden tétmeccset figyelembe véve Lucho fiai az utolsó 16 meccsükből 12-4-0-s statot tudhatnak magukénak, összesen 45 lőtt gól társaságában.

A spanyol mesternek újabb kulcsembert nem kell nélkülöznie, a sérültlistán már régóta megtalálhatjuk Kimpembét vagy éppen Skriniart, így a kezdő összeállításakor a bőség zavarával küzdhet a tréner. A franciák vélhetően a szokásos 4-2-3-1-et preferálják majd, Mbappé mögött Kolo Mouanival, Dembélével és Sergio Asensióval.

[4384179] 2024-02-14 21:00:00 Paris Saint Germain - Real Sociedadx

A legtöbb témát persze újfent a Teknőc szolgáltatta, akiről ismét napvilágot látott, hogy nyáron a Real Madridhoz igazol, ráadásul sérülés miatt nem is tudott pályára lépni a Lille ellen. Enrique azonban elmondta, a Soci ellen már 100%-os Mbappét láthatunk majd.

A túloldalon azért már több a kérdőjel, és nem csak a hiányzók okán. Oyarzabal, Tierney, Odriozola, Carlos Fernández és Munoz is sérültek, ennyi sérülttel pedig azért Párizsba nehéz konkurálni. Főleg úgy, hogy a Sociedad közel 400 perce gólképtelen, a Rayo, a Girona, a Mallorca és az Osasuna is lenullázta a baszkokat, akik azért így is harcban vannak az európai kupaindulásért, akár a bajnokságból, akár a kupából.

Imanol Alguacil csapat a BL-csoportkör egyik legnagyobb meglepetését okozta, hiszen a Salzburg, Benfica, Inter triót megelőzve lett csoportgyőztes, igaz, a "jutalma" így is egy rendkívül nehéz párharc lett.

Real Sociedad#esp-real_sociedad#5

Nagyon nehéz lesz szorossá tennie ezt a 180 percet a Sociedadnak, főleg ha Oyarzabal izomsérülése nem jön rendbe. A házi gólkirály mellett Tierney és Munoz is komolyabb érvágás, ezt pedig nem gondoljuk, hogy elbírják az amúgy sem parádés formában lévő baszkok.

Mi lecsapunk a sima hazai sikerre, nem értünk egyet azzal, hogy 1.70 körül van itt a párizsiak győzelme. Luchóék már az első meccsen eldönthetik a továbbjutást, a különböző variációk pedig igen jól fizetnek erre a forgatókönyvre.


✅ Tipp #1: PSG nyer @1.69
 

✅ Tipp #2: PSG -1.5 @2.80
 

✅ Tipp #3: PSG 0-ra nyer @3.85

 

[4384179] 2024-02-14 21:00:00 Paris Saint Germain - Real Sociedadx;