La Liga

Ezek a jó tippek a Barca-Sociedad rangadóra?

A bajnokság két legjobb formában lévő csapata feszül egymásnak a Nou Campban. A Barca győzelme keveset fizet, pedig a Sociedad most nagyot megy.

A Real Madrid elleni mérkőzés után újabb királyi csapat vár a Barcelonára, avagy szombat kora este a Real Sociedad látogat a Nou Campba. A katalán-baszk rivalizálás mindig külön pikantériát ad ezeknek a meccseknek, de most a csapatok formája is rátesz egy lapáttal, ugyanis az elmúlt 5 fordulóban egyaránt 12-12 egységet szereztek a felek.

 

>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<

A Barcelona természetesen győzelemmel feledtetné az El clasicón elszenvedett vereséget, a Sociedad viszont folytatná remek sorozatát és egy bravúrsikerrel fejelné meg, hogy szerdán bejutott a Király Kupa fináléjába.

Csapathírek

A hétközi meccs miatt a baszkok nyilván picit fáradtabban érkeznek ebbe a meccsbe és ezért várhatóan néhány helyen változtatnak is majd a kezdőcsapatukon. Sérüléssel ugyanakkor csak a régóta maródi Illarramendi és Diego Llorente bajlódik.

A Barcánál Dembelé, Suárez, Sergio Roberto triója továbbra is a hiányzók listája. Jó hír, hogy Jordi Alba visszatérhet a kezdőbe, a védelem közepén pedig Lenglet helyett Umtiti lehet Piqué párja.

Messi és Griezmann helye elöl megkérdőjelezhetetlen, azonban harmadik csatár helyett Vidal játszhat előretolt középpályást, míg a pálya középső harmadában Jong, Busquets és Arthur juthat szóhoz.

[3093526] 2020-03-07 18:30:00 Barcelona - Real Sociedadx;5

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodáknál egyértelműen a Barcelona a mérkőzés esélyese, Messiék sikerét 1.40-es szorzó körül méricskélik. Ez azonban most nem biztos, hogy értéket tartogat, hiszen a Sociedad hat meccs óta hibátlan, ráadásul közel egy hónapja a Real Madridot is megverte idegenben egy kupameccsen. A hétközi meccs azonban mégiscsak hendikep lehet, hiszen egy hónapon belül ez lesz a baszkok hetedik találkozója.

A két csapat egymás elleni meccsei többnyire látványos, gólokban sem szűkölködő derbiket hoznak. Bár a Barcelona idén egyáltalán nem meggyőző, a Nou Campban azért szépen hozza az eredményeket, a Sociedad ráadásul emberemlékezet óta nem tudott érdemi eredményt elérni Barcelonában.

Két tippet gondolunk érdemes megpróbálni. Az egyik a vendégekre kínált +1,75-ös ázsiai hendikep, amelynek értelmében kétgólos hazai sikernél is visszakapjuk a tétünk felét, a másik pedig egy gól-gól fogadás.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Real Sociedad ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Sociedad +1,75","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3093526] 2020-03-07 18:30:00 Barcelona - Real Sociedadx;