Premier League

Huszonharmadszor is gólt kaphat a Brighton a PL-ben

Mind a két csapat nagy győzelemből érkezik, nyílt meccsre van kilátás.

A West Ham nagyon elkapta a fonalat, zsinórban két topcsapatot fogott meg és amíg a Manchester United ellen már erre nem feltétlenül zörren fel az ember, az Arsenal idegenbeli legyőzése mindenképp komoly skalp. Természetesen a West Ham a szokásos játékát játssza Moyes kezei alatt, tehát kontrákra rendezkedik be, ez a felállás pedig a Brighton ellen is működhet.

A Sirályok ugyanis szeretik dédelgetni a labdát és a gyengébb eredmények után hazai pályán a Tottenhamet 4-2-re verték a legutóbbi meccsen. Ebből persze messzemenő következtetést nem feltétlenül kell levonni, a Spurs védekezésében ugyanis olyan lyukak tátongtak, amikre kedd este aligha számíthat De Zerbi. Ez a szezon ettől függetlenül nem lett olyan jó, mint a tavalyi, a védekezése nem az igazi a Brightonnak, amit a riválisok rendszerint meg tudnak büntetni.

Ezen a meccsen alighanem a Brighton irányíthat, a vendégeknél lesz többet a játékszer, de a valódi kontroll mégis a West Ham oldalán lehet. Sokkal inkább érezzük, hogy a kontrákból veszélyeztetnek a Kalapácsosok. Hiába emelkedik a hazai szorzó a hiányzók okán, mindkét oldalon lesznek fontos kimaradók, így inkább az 1X felé hajlunk. A fogadásépítővel pedig még behúzzuk, hogy a hazaiak legalább egy gólt lőnek, hiszen a Brighton már 23 meccse mindig kapitulál.

✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: West Ham vagy döntetlen + Brighton nem játssza le kapott gól nélkül @1.60

Fogadási határidő: január 2. 21:00