Premier League

Erre fogadunk a londoni rangadón - tipp a West Ham-Arsenalra

A Kalapácsosok rossz, míg az Ágyúsok jó formában várják a vasárnapi fővárosi derbit.

Vasárnap két meccs kerül terítékre a Premier League-ben, a napi nyitómérkőzés pedig egy londoni rangadó lesz, hiszen a West Ham az Arsenal együttesét fogadja. A fogadóirodákban igen egyértelműek ugyanakkor az esélyek, a "V"-t ugyanis átlagosan szűk 1.55-szörös pénzért mérik.

Csapathírek

A hazaiak továbbra is gödörben vannak, a hétvégét immáron hat nyeretlen mérkőzéssel a hátuk mögött várják. Az FA Kupa kiesést követően (újrajátszott meccsen 1-0-ra kikaptak a másodosztályú Bristol City otthonában), a bajnokságban háromszor léptek pályára, s csak két pontot szereztek. A Sheffield United ellen 2-2-re, míg a Bournemouth ellen 1-1-re voltak jók, azonban egy hete 3-0-s vereséget szenvedtek az Old Traffordon a Manchester United ellen.

Az utóbbi hetek gyengélkedéseinek köszönhetően a Vörös Ördögök beelőzték a Kalapácsosokat, akik a hetedik helyre csúsztak vissza a tabellán, s hétvége előtt a nyolcadik Brighonttal szemben már csak egy pont volt a fórjuk.

Biztos hiányzójuk ugyanakkor mindössze Antonio lesz a fővárosi rangadón, míg Areola és Paquetá szereplése kérdéses

[4193769] 2024-02-11 15:00:00 West Ham United - Arsenalx;

Az Ágyúsok ezzel szemben remek formában várják a hétvégét. A Liverpool elleni hazai, 2-0-s FA Kupa vereséget (és kiesést) követően zsinórban háromszor tudtak nyerni a PL-ben. Előbb a Crystal Palace-t küldték haza egy laza 5-0-val, majd Nottinghamben nyertek (2-1), míg múlt vasárnap a Liverpool elleni hatpontos rangadót 3-1-gyel abszolválták.

Mindezek után ugyan továbbra is csak a harmadik helyen tanyáznak, de pontszámban ugyanannyijuk van, mint a második helyezett Manchester Citynek (igaz, Guardioláék eggyel kevesebb találkozót vívtak meg), az éllovas LFC-től pedig már csak két egységre vannak.

A vendégeknél Timber, Partey és Vieira továbbra is maródi, míg Gabriel Jesús és Zincsenko játéka bizonytalan vasárnap.

Mire érdemes fogadni?

A felek december végi meccsét a West Ham komoly meglepetésre 2-0-ra nyerte meg az Emirates Stadionban, míg azt megelőzően 3-1-re győzött az Angol Ligakupában hazai pályán városi riválisa ellen az idei szezonban.

Az előjelek alapján azonban most visszavághatnak Artetáék, sőt újfent komoly meglepetés volna, ha ezúttal nem tudna győzni az Arsenal. Mindemellett szerintünk a gólok sem maradnak el, így arra fogadunk, hogy a mérkőzésen vendéggyőzelem, valamint legalább három találat születik bő kétszeres szorzóért cserébe.


✅ Tipp #1: Arsenal nyer + Több, mint 2,5 gól @2.21

Fogadási határidő: február 11. 15:00